• Свеж
Веѓа Владетел, Веѓа Дебеломер Мерење Алатка Веѓа Тетоважа Обликувач Матрица Нерѓосувачки Челик Полу-Постојана Веѓа Шминка Шаблон Владетел Десетици Машина)
zoom_in

Веѓа Владетел, Веѓа Дебеломер Мерење Алатка Веѓа Тетоважа Обликувач Матрица Нерѓосувачки Челик Полу-Постојана Веѓа Шминка Шаблон Владетел Десетици

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

ДОБРА АЛАТКА ЗА ШМИНКА : дизајн на принципот На Физика, употреба на инструмент за ниво за да му помогне на дизајнот на веѓите попрецизен, да ја намали асиметријата на левата и десната веѓа ВИСОКОКВАЛИТЕТНА АЛАТКА за МЕРЕЊЕ ВЕЃИ : Усвојување висококвалитетен материјал од нерѓосувачки челик, кој е пријателски за кожата и издржлив за употреба. Дизајнот на рачката против лизгање прави да се чувствувате поудобно за држење и побезбедно за употреба. Брилијантен Дизајн : можете да ја најдете соодветната форма на веѓите бидејќи може постојано да се наведнува и да се прилагодува флексибилно. ЛЕСЕН ЗА РАЗБИРАЊЕ ПРЕНОСЛИВ : Усвојува не е лесен за лизгање дизајн на рачката, што е лесно да се сфати и не е лесно да се лизне.Лесен и пренослив, лесно можете да го ставите во џеб и да го користите кога сакате. Усвојување висококвалитетен материјал од нерѓосувачки челик, кој е пријателски за кожата и издржлив за употреба. Усвојување висококвалитетен материјал од нерѓосувачки челик, кој е пријателски за кожата и издржлив за употреба. Може постојано да се свиткува за да бидете сигурни дека ќе ја пронајдете вистинската форма на веѓа за вас. Користејќи ласерски букви, скалата на владетелот на веѓите е многу видлива, така што користите поудобно. Дизајн на принципот на физика, употреба на инструмент за ниво за да му помогне на дизајнот на веѓите попрецизен, да ја намали асиметријата на левата и десната веѓа.

Item Type:
Eyebrow Tattoo Shaper Stencil
Material:
 Stainless steel, liquid
Efficiency:
Make eyebrow symmetrical when positioning the eyebrow.
Suitable People:
Individuals, tattoo artists, makeup artists.
Package List:
1 x Eyebrow Stencil  :

Поврзани производи..