• Свеж
Нпкгвиа Дневна Шминка Сенка За Очи Самохрана Женска Шминка Бисерна Сенка За Очи Лесна За Носење Лесна За Нанесување Боја На Секоја Кожа Овој Мрачен Пат до Милосрди?
zoom_in

Нпкгвиа Дневна Шминка Сенка За Очи Самохрана Женска Шминка Бисерна Сенка За Очи Лесна За Носење Лесна За Нанесување Боја На Секоја Кожа Овој

DEN 256.00

Стока
check Во продавницата

Направено Со Лесна Формула Која Обезбедува Кремаст Путер Водоотпорен И Долготраен, Можете Да ја Одржувате Вашата Гламурозна Шминка За Очи Цел Ден Без Пролевање. Гаранција За Задоволство : Посветена На "Дизајнирање За Убавина". Ако Не Сте Задоволни Од Било Која Причина, Било Какви Прашања, Ве Молиме Контактирајте Не Директно. ОДЛИЧЕН ПОДАРОК : Совршен За Секаква Шминка За Секојдневни Девојки, Специјални Настани Или Прилики, Денот На Вљубените, Родендени Итн. Совршен Подарок За Најблиските, Семејството И Пријателите. Диск за Сенки За очи Фин Блиц Лесен За Учениците Почетници Да Обојат Водоотпорен Не Е Лесно Да Се Испушти Шминка Сенка За Очи Овој Темен Пат до Милост случајно шминка сенка за очи самохрана женска шминка бисерна сенка за очи лесен за носење лесен за нанесување боја на која било кожаматеријал : боја во прав : како што покажува сликата, (поради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да има мала разлика во бојата. ве молиме бидете сигурни дека не ви пречи пред да нарачате, Ви Благодариме!) Тежина на пакетот : 20гр.

Поврзани производи..