• Свеж
Нпкгвиа Ултра Тенок Молив За Очи Пенкало За Лепило Издржлив Водоотпорен Лесен За Нанесување Пенкало За Очи Во Боја Што Лежи Свилено Пенкало Чувајте Ја Шминката И С?
zoom_in

Нпкгвиа Ултра Тенок Молив За Очи Пенкало За Лепило Издржлив Водоотпорен Лесен За Нанесување Пенкало За Очи Во Боја Што Лежи Свилено Пенкало

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

●Непобедлива Е Потребна Помалку Пари За Вашето Купување Сите Доаѓаат Со Капаци За Патување. Ниско + Исполнување. ● ШОПИНГ●Датумот На Производство, Датумот На Истекување и Земјата на Се Отпечатени на Пакетот или Производот. Тестиран Под Дерматолошка Контрола. Е Можете Да Нацртате Прецизни Линии за Дефиниран Изглед За Да Ги Истакнете Очите или Нежно Да Нанесете За Повеќебоен Изглед. ●6 Цврсти Бои●Повеќе Нијанси На Ајлајнер Во Боја : Црна,Кафеава, зелена, Бела и Така Натаму . Задоволете Ги Вашите Секојдневни Потреби За Облекување. Кога Моливот За Веѓи Не Може Да Се Користи Како Молив За Очи, Туку Може Да Се Користи И За Пополнување На Усните За Убава Завршница. Исто Така, Тие Можат да се Користат На Веѓите (или Како Молив за Сенки за Очи). Ултра Тенок Молив За Очи Пенкало За Лепило Издржлив Водоотпорен Лесен За Нанесување Пенкало За Очи Во Боја Лежечко Свилено Пенкало Држете Ја Шминката И Извадете Ја Кармини Султра Тенок Молив За Очи Пенкало За Лепило Издржлив Водоотпорен Лесен За Нанесување Пенкало За Очи Во Боја Лежечко Свилено Пенкало Држете Ја Шминката И Извадете Ја Материјал : Пластикабојка : како што покажува сликата, (поради разликата помеѓу различните монитори, сликата Може Да Има Мала Разлика Во Бојата. ве молиме бидете сигурни дека не ви пречи пред да нарачате, Ви Благодариме!) Тежина на пакетот : 40gpackage големина : 25x20x5cm, (ве Молиме дозволете 1-3mm грешка поради рачно мерење.

Поврзани производи..