• Свеж
Либер осветлување метална бакарна фолија од бакарен лим метал метална плоча за фолија за фолија одлично за градители на гребење, модели 0,2mmx50mmx1m месинг плоча од мес?
zoom_in

Либер осветлување метална бакарна фолија од бакарен лим метал метална плоча за фолија за фолија одлично за градители на гребење,

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Направено од месинг материјал, кој има добри механички својства и добра машинска обработка, може да издржи обработка на топла и ладен притисок 100% сосема нова и високо квалитетна. СВЕТНА ПОВРШИНА, ниска содржина на кислород. Висока чистота, фино организација.ГОВОР ЗА ВЕБЕЛЕН И БРАЗИ. Флексибилна, одлична густина, топлинска спроводливост, добра спроводливост и. Може да се користи за спроводливо, термичко и заварување. Непорна, трахома, лабава.електрична висока ерозија на точноста на површината на калапот, процесот на третман на топлина, електродата немаше насока. Направено од месинг материјал, кој има добри механички својства и добра машинска обработка, може да издржи обработка на топла и ладен притисок. 100% сосема нова и високо квалитетна. СВЕТНА ПОВРШИНА, ниска содржина на кислород. Висока чистота, фино организација.ГОВОР ЗА ВЕБЕЛЕН И БРАЗИ. Флексибилна, одлична густина, топлинска спроводливост, добра спроводливост и. Може да се користи за спроводливо, термичко и заварување. Непорна, трахома, лабава.електрична висока ерозија на точноста на површината на калапот, процесот на третман на топлина, електродата немаше насока. Applications : DIY projects, hobbies, crafts, building decoration, industrial, conduction heat, and so on Specification : Thickness : 0.2mm Product size(L x W ) : 1m x 50mm/39.

Thickness:
0.008inch/0.2mm
Product size(L x W ):
1m x 50mm/39.4 x 1.97 inch
Material:
Copper
Processing methods:
Laser machine, CNC computer gong, engraving machine, milling machine
Characteristics:
Product features:
Good mechanical properties, benign hot plasticity,high strength, good plasticity, good weldability,
Uses:
A wide range of uses, such as water tank belts, water supply and drainage pipes, medals, bellows, serpentine pipes, complex small products, handicrafts, hardware parts, musical instruments, etc.
Package Included:
1 x Copper sheet:
Service:
If you have any problem with this product, please feel free to contact us. And we will solve your problem as soon as possible.:
Package Included:
1 x Copper Sheet

Поврзани производи..