• Свеж
TSUSF 10PCS прстот имобилизирачки сплит прсти за поддршка на прстот за поддршка на прстот за поднесување на прсти за прсти за подлога на прсти за прсти за поддршка за за?
zoom_in

TSUSF 10PCS прстот имобилизирачки сплит прсти за поддршка на прстот за поддршка на прстот за поднесување на прсти за прсти за подлога

DEN 888.32

Стока
check Во продавницата

Сплит на прсти : Се користи за скршени прсти или фрактури на палецот, артритис, активирачки прсти, прсти на чекан, постоперативно Висококвалитетни материјали : Фиксниот дистален интерфалангеален зглоб е изработен од податлив алуминиум, со мека пена за дишење, што може да обезбеди удобност за повреди на прстите. Ефективно раздвојување и заштита : Помага да ги задржите фаланзите на зглобовите во правилна позиција и поддршка, спречувајќи ги да се свиткуваат и заглавуваат. Погодно за палецот и 4 прсти : дизајн сличен на жаби, полнење со пена, може да биде удобно фиксирано, погодно за употреба на рацете, а исто така може да прифати пет прста. Постојат 3 големини за избор : Според должината на прстот, табелата со големина на прстите е прикажана подолу, ве молиме измерете ја должината на прстот пред да го купите и избегнувајте да купувате погрешна големина. Сплит на прсти : Се користи за скршени прсти или фрактури на палецот, артритис, активирачки прсти, прсти на чекан, постоперативно. Висококвалитетни материјали : Фиксниот дистален интерфалангеален зглоб е изработен од податлив алуминиум, со мека пена за дишење, што може да обезбеди удобност за повреди на прстите. Ефективно раздвојување и заштита : Помага да ги задржите фаланзите на зглобовите во правилна позиција и поддршка, спречувајќи ги да се свиткуваат и заглавуваат. Погодно за палецот и 4 прсти : дизајн сличен на жаби, полнење со пена, може да биде удобно фиксирано, погодно за употреба на рацете, а исто така може да прифати пет прста. Постојат 3 големини за избор : Според должината на прстот, табелата со големина на прстите е прикажана подолу, ве молиме измерете ја должината на прстот пред да го купите и избегнувајте да купувате погрешна големина. Сплитот на прстите е дизајниран нежно да го држи и поддржува повредениот прст. Неговиот уникатен дизајн на свиткување ви овозможува да ги свиткате нозете на сплит околу прстите за да постигнете стабилно вклопување.

Material:
Aluminum + Foam
Size:
S / M / L (optional)
Product Size:
S:
7 * 6 cm / 2.76 * 2.36 inches
M:
7.5 * 7 cm / 2.95 * 2.76 inches
L:
8.5 * 8 cm / 3.35 * 3.15 inches
Package Included:
10 * Finger splint :

Поврзани производи..