• Свеж
Исценета чистач за очила за очила за очила од 10 парчиња мулти функционално чистење на леќи за чистење, мини очила за сонце, микрофибер мини спектакли чистач на четк?
zoom_in

Исценета чистач за очила за очила за очила од 10 парчиња мулти функционално чистење на леќи за чистење, мини очила за сонце, микрофибер

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

синтетички материјал Четка за очила за очила за микрофибер : Дизајн на висечки дупки, лесен за прицврстување на прстен, ланец. Чистач на леќи за микрофибер : Можете да ги исчистите очилата во секое време кога сте надвор или незгодни да ги носите чашите. Сонце очила Бурш : Лесен за употреба и конвеиција за да се носи каде и да одите. Спреј за чистење на спектакли : Може да се исчисти на секој агол на леќите, дури и аглите што стаклената крпа не може да ги достигне. Чистач за микрофибер за очила за сонце : Може да се исчисти на секој агол на леќите, па дури и на аглите што стаклената крпа не може да ги достигне. Список на пакети 10 x Карактеристики на четка за чистење на очила - Боја : црвена, жолта, зелена, сина, црна очила. - Материјал : пластична, чистачка четка за очила за очила за микрофибер. - Големина : Чистач на микрофибер со околу 7 x 2 x 2cm микрофибер. - Микрофибер, чистењето не остава трага, нема штета на очилата за очила за очила за очи. - Погодно за употреба и може да се носи каде и да одите клип за чистење очила. - Дизајн на висина на дупки, лесен за прикачување на прстен, ланци итн. - Можете во секое време да ги исчистите очилата кога ќе излезете или да не бидете погодни да ги носите спектаклите на кутијата за очила. - Може да се исчисти на секој агол на леќите, па дури и на аглите што стаклената крпа не може да достигне четка за чистач за чистач на мини спектакли.

Поврзани производи..