• Свеж
Спектар Перформанси Универзална Стегач-На Филтер За Воздух: Високи Перформанси, Перат Филтер: Круг Заострени; 3 во/3.5 во/4 Во Прирабница ПРОЕКТ; 6.719 Во Ч; 6 Во База; 4.75 В?
zoom_in

Спектар Перформанси Универзална Стегач-На Филтер За Воздух: Високи Перформанси, Перат Филтер: Круг Заострени; 3 во/3.5 во/4 Во Прирабница

DEN 639.84

Стока
check Во продавницата

ИНЖЕНЕРСКА МОЌНОСТ : најсовремените медиуми за филтрирање обезбедуваат до 50% поголем проток на воздух од филтрите за хартија за еднократна употреба за да се зголеми моќноста и забрзувањето Затнатите или валканите филтри за воздух можат да го намалат забрзувањето на вашето возило до 10%. ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА : стегачот на дизајнот ја прави оваа една од најлесните и најисплатливите надградби за вашето возило за брзи придобивки од перформансите. ЗАШТЕДУВА ПАРИ : спектар филтрите за замена на воздухот со висок проток ќе ви заштедат 250 долари во текот на 10 години со избегнување на филтри за еднократна употреба. ЕКО-ПРИЈАТЕЛСКИ : Користењето производ што може да се пере, еднократно помага да се намали отпадот од замена. ЗАШТИТА ОД СВЕТСКА КЛАСА : Поместување на границите на заштитата на моторот со заштита на вашиот мотор од штетни загадувачи. ДИЗАЈН СО НИСКО ОДРЖУВАЊЕ : 50.000 милји пред првото чистење под нормални услови за возење на автопат. ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН ФИЛТЕР МЕДИУМ : неткаен синтетички медиум нуди одлична заштита на моторот од нечистотија и загадувачи. ИЗДРЖЛИВА КОНСТРУКЦИЈА : Изградена Со висококвалитетни материјали, засилена со челична мрежа, има издржлива уретанска рамка. 1 Универзален Филтер За Воздух За Стегање. Брзина По Спектар, компанијата од 400 милји на час.

Поврзани производи..