• Свеж
5D DIY дијамантски сликарство Месечина и дрво Целосна дупчачка боја по броеви комплети со дијамант за возрасни ринестони слики за вез за вез
zoom_in

5D DIY дијамантски сликарство Месечина и дрво Целосна дупчачка боја по броеви комплети со дијамант за возрасни ринестони слики за

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Супер блиц дијамант - Вежбите да изгледаат сјајни и никогаш нема да бидат избледени, поживописни и брилијантни од дијамантите на смолата Сјае во светлината, е најпопуларната декорација на DIY. (Ова е безделно. Слики со дијамантски дијаманти- високо чиста масло за сликање на масло е водоотпорно, па дури и текстура, самата шема има леплива позадина и пластичен заштитен филм за да ја задржите сликата леплива, за да можете лесно да ја комплетирате сликата. Комплети за сликање на дијаманти за дијаманти- Дијамантско сликарство може да ја подобри вашата практична способност и да биде добро искуство за врзување за семејството. Забавни подароци за вашите родители, деца, пријатели и соработници. Дијамантски сликарство DIY чекори - Прво, ставете ги истите дијаманти во пластична лента, а потоа оставете малку лепило на пенкалото, земете го вметнете го пенкалото за бод со дијаманти на монистрата на Rhinestone лесно, конечно соберете го дијамантот и ставете го на соодветниот број на платното на платното . Повикајте ги овие чекори сè додека не ги завршите, ќе најдете дека ќе трае времето, имате прекрасно и неверојатно дијамантско сликарство. 5Д комплети за сликање на дијаманти - Пакетот вклучува : 1 x дијамантски сликарство 1 x алатка за цртање со дијаманти (кал, пенкало, плоча за забрзување, вреќи со дијаманти) (исклучете ја рамката). Супер блиц дијамант - Вежбите да изгледаат сјајни и никогаш нема да бидат избледени, поживописни и брилијантни од дијамантите на смолата. Сјае во светлината, е најпопуларната декорација на DIY. (Ова е безделно. Слики со дијамантски дијаманти- високо чиста масло за сликање на масло е водоотпорно, па дури и текстура, самата шема има леплива позадина и пластичен заштитен филм за да ја задржите сликата леплива, за да можете лесно да ја комплетирате сликата. Комплети за сликање на дијаманти за дијаманти- Дијамантско сликарство може да ја подобри вашата практична способност и да биде добро искуство за врзување за семејството. Забавни подароци за вашите родители, деца, пријатели и соработници. Дијамантски сликарство DIY чекори - Прво, ставете ги истите дијаманти во пластична лента, а потоа оставете малку лепило на пенкалото, земете го вметнете го пенкалото за бод со дијаманти на монистрата на Rhinestone лесно, конечно соберете го дијамантот и ставете го на соодветниот број на платното на платното . Повикајте ги овие чекори сè додека не ги завршите, ќе најдете дека ќе трае времето, имате прекрасно и неверојатно дијамантско сликарство. 5Д комплети за сликање на дијаманти - Пакетот вклучува : 1 x дијамантски сликарство 1 x алатка за цртање со дијаманти (кал, пенкало, плоча за забрзување, вреќи со дијаманти) (исклучете ја рамката).

Material:
rhinestones + canvas
Project type:
5D diamond painting
Color:
as shown
Diamond type:
round diamond
Pattern:
K962, K963, K964, K965, K966, K967, K968, K969, K970, K971, K972
Canvas size:
Approx.30x30cm/1.81x11.81in (1cm=0.39in)
Space:
living room / bedroom / classroom / entrance
DIY diamond painting steps:
1. Open the box, check the kits whether complete;:
2. According to the color code, choose a color into the plate;If you paste the same color at the same time, you can increase the speed;:
3. Find the symbols in picture, beginning paste until finish it;:
4. When you finish it,put some books on top, let it more firmly;:
5. Congratulations, you can go framed up and decorate your home now!:
Preventive measures of DIY diamond painting:
1. Refer to the previous operation steps.:
2. If you don't know what the color, please refer to the color chart.:
Tips:
We sell the resin diamonds, semi-finished products, not including frames! Diamond painting, only needs DIY sticking diamond.:
This is DIY diamond painting. It's not finished. You need to do it yourself.:

Поврзани производи..