• Свеж
Sun Catcher Diamond Sainting Light Catcher, 5d Crystal Hanking Rainbow Maker Suncatcher виси приврзоци точка за вежбање DIY 5D рака занаетчиска wallидна просторија прозорец градинар украс украс жаба жаба од ?
zoom_in

Sun Catcher Diamond Sainting Light Catcher, 5d Crystal Hanking Rainbow Maker Suncatcher виси приврзоци точка за вежбање DIY 5D рака занаетчиска

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Виножито ланец + Loveубовен кристал, кристално лесен накит, процес на сечење кристално чист, високо-рефрактивен индекс кристален лесен накит искри на сонцето, како лесен украсен украс за да се обеси на прозорецот, овој украсен украс произведува убава рефлексии Кога сонцето сјае од различни агли, тоа ќе рефлектира различни ефекти на осветлување. Издржливи, овие украси за светло за стапици се чини дека се кревки и склони кон гребење, но всушност се многу издржливи. Тие тешко се облачни или оцрни. Декорациите за фаќање на кристално светло се погодни за многу прилики, идеални за свадби, простории за бебиња, украси за новогодишни елки, лустери, приврзоци за автомобили, висини за прозорци, градини на отворено и други украси. Совршен избор за подароци, совршен за секоја пригода за подароци, најдобриот подарок за мама и вашата lубовница, сопруга, пријател, девојка. Закачете ги на прозорецот и оставете ја светло црвената да ја осветли вашата соба. Едноставна колекција на елементи спарени со свежи бои. Виножито ланец + Loveубовен кристал, кристално лесен накит, процес на сечење кристално чист, високо-рефрактивен индекс кристален лесен накит искри на сонцето, како лесен украсен украс за да се обеси на прозорецот, овој украсен украс произведува убава рефлексии. Кога сонцето сјае од различни агли, тоа ќе рефлектира различни ефекти на осветлување. Издржливи, овие украси за светло за стапици се чини дека се кревки и склони кон гребење, но всушност се многу издржливи. Тие тешко се облачни или оцрни. Декорациите за фаќање на кристално светло се погодни за многу прилики, идеални за свадби, простории за бебиња, украси за новогодишни елки, лустери, приврзоци за автомобили, висини за прозорци, градини на отворено и други украси. Совршен избор за подароци, совршен за секоја пригода за подароци, најдобриот подарок за мама и вашата lубовница, сопруга, пријател, девојка. Закачете ги на прозорецот и оставете ја светло црвената да ја осветли вашата соба. Едноставна колекција на елементи спарени со свежи бои.

Item:
crystal light-catching jewelry wind chime pendant
Size:
hanging chain 100mm/3.94'' pattern body length 90mm/3.54'' three rainbow chains length 60mm/2.36'' 70mm/2.76'' 60mm/2.36'' prismatic crystal (bottom part) 30*50mm/1.18*1.97''
Material:
Prismatic crystal + acrylic point drill
Packaging:
OPP bag
DIY spot drill production steps:
1. Open the package and check whether the tools for diamond painting are complete;:
2. According to the color of the resin diamond, choose a color on the plate, if the same color is pasted at one time, the speed can be increased;:
3. Find the corresponding color on the product and start pasting until it is finished;:
4. After the completion, in order to make the diamond stable, you can take some books and put them on the acrylic board for a while;:
5. Finally finished, you can HANG up your results, decorate your home and add life to your home.:
Note:
This is DIY diamond painting, it's not finished, you need to do it yourself.:
Package includes:
1* Crystal Jewelry Pendant:
1* Hanging Chain:
1 set X diamond Bag:
1 set X Spot Drill Tools (small wax block, spot drill disc, spot drill pen) :

Поврзани производи..