• Свеж
Хартија за хартија убава хартија за сечење на хартија лисја за правење мувла DIY занаетчиски додатоци со подароци за роденденски подароци од 8 парчиња рачно изработ?
zoom_in

Хартија за хартија убава хартија за сечење на хартија лисја за правење мувла DIY занаетчиски додатоци со подароци за роденденски подароци од 8

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Доаѓа со хартија од 8 парчиња, лесен за употреба и лесно може да ја исече хартијата, погодна за DIY Lover и децата Направено од високо квалитетен материјал, кој е издржлив за долгогодишна употреба и безбеден за децата да играат. Со прекрасна и симпатична шема на лисја од дрво, безбедно е да се користи и е погодна за употреба на занаетчиски картички. Погодно за белешка за книги во хартијата, правејќи го вашиот DIY занает поубав и карактеристичен. Убав подарок за вашите деца, тоа ќе ја стимулира нивната фантазија и ќе ја подобри нивната способност за рака. Доаѓа со хартија од 8 парчиња, лесен за употреба и лесно може да ја исече хартијата, погодна за DIY Lover и децата. Направено од високо квалитетен материјал, кој е издржлив за долгогодишна употреба и безбеден за децата да играат. Со прекрасна и симпатична шема на лисја од дрво, безбедно е да се користи и е погодна за употреба на занаетчиски картички. Погодно за белешка за книги во хартијата, правејќи го вашиот DIY занает поубав и карактеристичен. Убав подарок за вашите деца, тоа ќе ја стимулира нивната фантазија и ќе ја подобри нивната способност за рака. Направено од високо квалитетен материјал, кој е издржлив за долгогодишна употреба и безбеден за деца да играат. Со прекрасна и симпатична шема на лисја од дрво, безбедно е да се користи и е погодна за занаетчиска хартиена картичка. Погодно за белешка за книги во хартијата, правејќи го вашиот DIY занает поубав и карактеристичен. Доаѓа со хартија од 8 парчиња, лесна за употреба и лесно може да ја исече хартијата, погодна за DIY Lover и децата.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Leaf Punch
Material:
ABS
Type:
Maple Leaf, Cherry Leaf, Oak Leaf (optional)
Weight:
Approx. 57g / 2oz
How to Use:
1. Put the whole leaf paper in the water for a while, then drain the water naturally and air dry.:
2. After the leaf paper is being soaked in water, it will be wrinkled after air-drying, more like the texture of real leaves.:
3. According to the color of the leaves in different seasons, choose the appropriate embossing position in the leaf paper.:
4. Put the leaf paper into the cutting position of the leaf machine, and press the button with your thumb to get the leaves with rich color and texture.:
PackageList:
1 x Leaf Punch:
1 Bag x Paper (8pcs):

Поврзани производи..