• Свеж
MeetMugum 5D DIY Spiderman Diamond Compate Kits - Сликарство со целосна вежба по број комплет крст -бод загатка за занаетчиски занаетчиски занаетчиски занаети
zoom_in

MeetMugum 5D DIY Spiderman Diamond Compate Kits - Сликарство со целосна вежба по број комплет крст -бод загатка за занаетчиски занаетчиски

DEN 159.84

Стока
check Во продавницата

Комплетен комплет за сликање на дијаманти : 1 пакет Спајдермен дијамантски сликарство, големината е 12*16in Сетот доаѓа со 1 лепило, 1 пластична лента, 1 дијамантско лепливо пенкало, не треба да купувате дополнителни алатки. Додаваме дополнителни 20% дијаманти за да ги задоволиме вашите потреби. Лесно за правење : Комплетот доаѓа со сè што ви треба за да започнете, вклучувајќи ги платното, дијамантите, алатките и упатствата. Дури и ако никогаш порано не сте направиле дијамантско сликарство, ова е лесно да се следи и да се заврши. Опуштен начин : Откако ќе започнете да работите на сликарството со дијаманти, тешко е да се запре! Тоа е одличен начин да се опуштите и да се развивате после долг ден, а чувството за достигнување кога ќе завршите е непобедливо. Уникатен декор : Готовиот производ создава убав и уникатен украс за дома. Можете да го обликувате или да го обесувате како-е, и додава допир на личност во која било просторија. Одлична идеја за подароци : Овој комплет за сликање со дијаманти прави одличен подарок за секој што сака занаетчиство или Спајдермен. Тоа е забавна и ангажирана активност што е совршена за сите возрасти, а готовиот производ е нешто за што можат да се гордеат. Спецификација : Сликарството со дијаманти во DIY може да доживее чувство на достигнување, да научи да го намали стресот, емоционалното прилагодување, да ја зајакне самодовербата и упорноста култивирање на трпеливост, постарите и децата се соодветни ако мислите дека декорацијата на вашата куќа е неискрена и обична, нашиот крст, нашиот крст Комплетите за сликање на дијаманти за бод можат да ви помогнат да ја направите вашата просторија за цртање, спалната соба и другите места да станат лесни чекори : 1. Отворете ја торбата и проверете ги специјалните алатки за Diamond Draw. Погледнете ја табелата под платното за да го пронајдете соодветниот дијамант на магична коцка. Нанесете соодветна количина на лепило со дијаманти на пенкалото. Залепете го соодветниот дијамант. Залепете го дијамантот на соодветното платно. Остатокот од дијамантите може да се стави во вреќи за заклучување на поштенски патенти.

DIY diamond painting can experience a sense of achievement, learn to reduce stress, emotional adjustment, enhance self-confidence and perseverance cultivate patience, the elderly and children are suitable:
If you think the decoration of your house is insipid and ordinary, our Cross Stitch Diamond Painting Kits can help you to make your drawing room, bedroom and other places become vivifying :
Easy Steps:
1. Open the bag and check the diamond draw special tools.:
2. Refer to the table below the canvas to find the corresponding magic cube diamond.:
3. Apply a proper amount of diamond adhesive to the pen.:
4. Stick the corresponding diamond.:
5. Stick the diamond onto the corresponding canvas.:
6. The rest of the diamonds can be put inside the zip lock bags.:
7. Use book or your hand to press the diamonds to ensure it's more stout.:
Please Note:
1. Please DO NOT put the canvas folding, lest the co-occurrence crease.:
2. Please DO NOT pull the transparent paper on the picture one-time, tear apart the half of it first to protect the glue from losing viscous.:
3. Please DO NOT put the diamonds in place where children can easily access, so as to avoid being swallowed by them.:
4. Please put it in the flat table when producing it.:
5. We add 20% of the cube diamonds because some of them are defective as a result of the process problems. For the overall effect, please select a flawless diamond.:
6. Please put the corresponding diamonds into the picture according to the number on them, so as to avoid being damaged.:
Package Included:
1x colorful diamonds(No Frame):
1x painting canvas;:
1x diamond sticky pen:
1x diamond tray:
Notes:
1. Since the product is measured manually, please allow a difference of 1-3CM. :
2. The computer screen monitor is different, the color of this product may be slightly different from the picture. :

Поврзани производи..