• Свеж
Аголен удар, тркалезна хартиена агол повеќенаменска метална сечила кружна втизување на занаетчиски занаетчиски удари за сечење DIY алатки за обележувачи за визит -?
zoom_in

Аголен удар, тркалезна хартиена агол повеќенаменска метална сечила кружна втизување на занаетчиски занаетчиски удари за сечење DIY алатки

DEN 127.84

Стока
check Во продавницата

Лесен за употреба : Може да складира отпадоци од хартија и хигиенско, помошно вметнување хартија, удобно и брзо Повеќенаменски : Погоден за канцеларија, училиште, дома и фото студио. Не користете вискозна хартија за да спречите заглавување на ударите. Алатки за DIY : Фенси шупливи аголни ножици, цврсти и издржливи, со инцизивни лопати, удобни и практични. Метално сечило : Непречено сечење, мек раб за сечење, рамен и не гребење на рацете. Применливост : Се користи за сите видови хартија, слики, визит -картички, обележувачи на DIY, итн. Алатки за DIY : Фенси шупливи аголни ножици, цврсти и издржливи, со инцизивни лопати, удобни и практични. Метално сечило : Непречено сечење, мек раб за сечење, рамен и не гребење на рака. Лесен за употреба : Може да складира отпадоци од хартија и хигиенско, помошно вметнување хартија, удобно и брзо. Повеќенаменски : Погоден за канцеларија, училиште, дома и фото студио. Не користете вискозна хартија за да спречите заглавување на ударите. Применливост : Се користи за сите видови хартија, слики, визит -картички, обележувачи на DIY, итн. Спецификација : Тип на ставка : Тркалезна хартија за хартија : ABS, Metalus : Се користи за сите видови на хартија, слики, визит -картички, обележувачи на DIY DIY , Итн. Големина на Производ : приближно.

Item Type:
Paper Corner Rounder
Material:
ABS, Metal
Uses:
Used For All Kinds Of Paper, Pictures, Business Cards, Hand Made DIY Bookmarks, Etc.
Product Size:
Approx.8.2 x 7.8 x 5.7cm / 3.2 x 3.1 x 2.2in
Package List:
1 x Paper Corner Rounder:

Поврзани производи..