• Свеж
Favomoto 3 парчиња за тркалање хартија за занаети DIY хартија занаетчиска алатка за хартија, алатка за алатки алатки за алатки чешел чешла за чешла за хартија за хартија ?
zoom_in

Favomoto 3 парчиња за тркалање хартија за занаети DIY хартија занаетчиска алатка за хартија, алатка за алатки алатки за алатки

DEN 367.84

Стока
check Во продавницата

Чешел од хартија : Оваа ставка е чешла за хартија, кој е изработен од врвен материјал, многу здрав и Снабдување со хартија : Алатка за чешлање на чешел, не е лесно деформирана. Кршини со алатки : Алатка за плетење хартија. Квилинг табла : Алатка за плетење хартија. Комплет за алатки за занаетчиска хартија : Иновативниот дизајн на слотот е многу мазен и практичен. Чешел од хартија : Оваа ставка е чешла за хартија, кој е изработен од врвен материјал, многу здрав и. Снабдување со хартија : Алатка за чешлање на чешел, не е лесно деформирана. Кршини со алатки : Алатка за плетење хартија. Квилинг табла : Алатка за плетење хартија. Комплет за алатки за занаетчиска хартија : Иновативниот дизајн на слотот е многу мазен и практичен. Список на пакети 3 X Карактеристики на чешел за чешла за хартија - иновативниот дизајн на слот е многу мазна и практична алатка за чешлање чешел. Алатка за чешел за тркалање- високи еластични заби на чешел, флексибилни и издржливи.- Материјал, не лесно деформиран држач за чешел. - Сет за алатка за плетење хартија. - Тој е компактен и преносен и може да биде за време на создавање хартија. - Боја : Пинк -табла за килинг. - Материјал : Алатка за пластична виткање за занаети со хартија. - Големина : околу 14,2x8x0.7cm комплети за квилинг. Алатки за информации за алатки за информации што ги разгледуваат алатките за кои е компактен и преносен, и може да биде за некое време.

Поврзани производи..