• Свеж
Jardwe 30pcs клуч за прстен клип на зглобот клуч за клучеви на рачен зглоб клуч за рачен зглоб клуч за хардвер за рачен зглоб, поставен клуч за клучеви, клуч за клучеви за ?
zoom_in

Jardwe 30pcs клуч за прстен клип на зглобот клуч за клучеви на рачен зглоб клуч за рачен зглоб клуч за хардвер за рачен зглоб, поставен клуч за

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

FOB на приврзок за приврзок на зглобот- Сетот содржи 30 ланци на клучеви, што го прави совршен занаетчиски занаетчиство со леснотија FOB на зглобот- погоден за сите видови на ремени, куфери и рачно изработени панделки. ФОБ КЛУБЕ НА РЕЦЕ- Погоден е за сите видови на ремени, куфери и рачно изработени панделки. Fob за прицврстување на зглобовите- Не може јажето да падне, туку и да го олесни врзувањето. Клучен ланец- изработен од квалитетен материјал, силен и издржлив, време на поддршка. FOB на приврзок за приврзок на зглобот- Сетот содржи 30 ланци на клучеви, што го прави совршен занаетчиски занаетчиство со леснотија. FOB на зглобот- погоден за сите видови на ремени, куфери и рачно изработени панделки. ФОБ КЛУБЕ НА РЕЦЕ- Погоден е за сите видови на ремени, куфери и рачно изработени панделки. Fob за прицврстување на зглобовите- Не може јажето да падне, туку и да го олесни врзувањето. Клучен ланец- изработен од квалитетен материјал, силен и издржлив, време на поддршка. Список на пакети 30 X Карактеристики на клипови за опашка за мрежи - Материјал : Ironелезен зглоб. - Големина : Околу 3.98inch Fob на рачен зглоб. - Боја : Сребрена, црна, бронзена клуч за клучеви за клучеви. - Не само што може да спречи да се спушти јажето, туку и да ги олесни врзувачките комплети на ланецот на ланецот на зглобот на зглобот.

Поврзани производи..