• Свеж
Чистачи на цевки за нубестија кафеави 100 парчиња чистачи на цевки Chenille стеблува занаетчиски сјај Ченил стапчиња за DIY уметности занаетчиски проект DIY Божиќна занае?
zoom_in

Чистачи на цевки за нубестија кафеави 100 парчиња чистачи на цевки Chenille стеблува занаетчиски сјај Ченил стапчиња за DIY уметности

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Убава декорација за роденденска забава Овие стебла на Ченил исто така може да се исечат во должината што ја сакате. Одлични играчки за деца. Чистачите на цевки може да се користат како играчка или алатка за подобрување на креативноста на децата. И, исто така, може да се испрати како подарок за loversубителите на занаетчиството. Шарени, меки и идеални за сите занаетчиски проект. Овие чистачи на цевки се направени со жица и влакна, можат да бидат свиткани, искривени, завиткани и завиткани околу повеќе форми. Одлични алатки за развој на креативност и имагинација на деца. Chenille Wire Craft. Усвојување на квалитетен материјал, баровите за пресврт на DIY се погодни за деца да играат. Чистачите на опис може да се користат како играчка или алатка за подобрување на креативноста на децата. И, исто така, може да се испрати како подарок за loversубителите на занаетчиството.

Поврзани производи..