• Свеж
Алатки за механичари за фавомото Механичар обложена со монистра чувар Алатка Алатка за моторцикл за задржување на тркала за тркала за газеник за моторцикли за поп?
zoom_in

Алатки за механичари за фавомото Механичар обложена со монистра чувар Алатка Алатка за моторцикл за задржување на тркала за

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Материјали со висок квалитет и добра занаетчиство ја обезбедуваат неговата издржливост и практичност Можеме лесно да го носиме и чуваме овој чувар на моторцикли со мотоцикл заради неговиот компактен дизајн. Оваа алатка е одлична за промена на гумите за мотоцикли, автомобил, камиони и многу повеќе. Супер гумената облога и специјалниот дизајн на оваа алатка за менувач на гуми спречува да се влече мушката за гуми. Умен дизајн го олеснува ракувањето, заштеда на време и енергија. Материјали со висок квалитет и добра занаетчиство ја обезбедуваат неговата издржливост и практичност. Можеме лесно да го носиме и чуваме овој чувар на моторцикли со мотоцикл заради неговиот компактен дизајн. Оваа алатка е одлична за промена на гумите за мотоцикли, автомобил, камиони и многу повеќе. Супер гумената облога и специјалниот дизајн на оваа алатка за менувач на гуми спречува да се влече мушката за гуми. Умен дизајн го олеснува ракувањето, заштеда на време и енергија. Опис Ако барате професионален и достапен чувар на моторцикл, тогаш вашето истражување е завршено овде. Тоа е затоа што нашиот производ може да ја задоволи вашата потреба. Усвоен на врвен материјал, практичен и издржлив за долго време. Лесен за употреба и ви донесува многу погодност. Карактеристики- Боја : Yellowолт- материјал : гума ПВЦ, големина на железо : околу 15.

Поврзани производи..