• Свеж
Комплет за алатки за отстранување на пакетот Axelect 6, комплет за алатки за алатки за автомобили, панел за автомобили, автоматски прицврстувач за прицврстување на кли?
zoom_in

Комплет за алатки за отстранување на пакетот Axelect 6, комплет за алатки за алатки за автомобили, панел за автомобили, автоматски

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Алатката за автоматско отстранување на исечоците се постави совршено за отстранување на надворешното и внатрешното трим, панелите на вратите, аудио и радио -панелот, лајсни, табла, центри за тркала, исечоци на прозорецот, клипови, сврзувачки елементи, амблеми, итн Универзални за сите модели на автомобили, чамци и RVS кастрење работни места. Исто така, работи одлично за поправка на мебел меки и тврди шуми, реставрации на антиквитети, тапацир, кожа работа итн. Работи на внатрешни и надворешни трим, отстранувач на широк раб, отстранувач на тесен раб, отстранувач на типот на влечење, отстранувач на растител и отстранувач на тапацир. Алатката за пластична Pry е изработена од здрав најлон материјал со уникатен ергономски дизајн, удобна рачна функција. Совршено за отстранување на исечоци, панели на вратите, лајсни, прозорец, клипови, сврзувачки елементи, амблеми. Ергономски дизајниран изглед, лесен за држење во рака, пристап до тешко достапни простори и пукнатини. Најсуштинскиот и сигурен комплет за алатки за отстранување на панелот за тело нема да се пробие или да се наведнува лесно. Заштедете време, фрустрација и пари. Лесно отстранете ги амблемите, обликувањето, панелите на вратите и таблите. Работи за инсталирање или отстранување на радио/радио систем. Заштедете време, фрустрација и пари : Постојат 6 компјутери различни видови на трим алатки, вклучувајќи алатка за отстранување на панелот на вратите од 5 компјутери за автомобили и 1 отстранувач на прицврстувачи за да ги олесните вашите потреби при поправка. Мулти-употреба : работи одлично за инсталирање или отстранување на аудио/радио систем за автомобили, панел на врата, лајсни, амблеми, исечоци на прозорецот или санаторирање на автомобили за внатрешни работи и реставрација на мебел. Алатки за отстранување на трим : Направено од супер издржлив пластичен материјал за долгогодишна употреба. Ергономски дизајн со супер лесни, лесни рачни карактеристики кои ефикасно заштедуваат напори за разни внатрешни и надворешни кастри на автомобили во најкус време. Лесно и удобно - совршено за професионалци и почетници кои прават какви било измени на нега. Исто така е компактен по големина што го олеснува носењето или удобноста во вашиот автомобил за да можете да го користите во секое време, каде било. 6 алатки за исечоци на пакетите : Пакетот вклучува 5 алатка за отстранување на пластични панели + 1 отстранувач на прицврстувачи за да ги олесни вашите потреби при поправка.

Поврзани производи..