• Свеж
ФИФОР 2 Ниво Бања Медицина Кабинет, Тесен Ѕид Кабинет со Врати За Мали Простори, Кујна Ѕид Монтирани Шкаф, Удирање Козметички Складирање Шкаф, Големина: 25 * 14 * 60см)
zoom_in

ФИФОР 2 Ниво Бања Медицина Кабинет, Тесен Ѕид Кабинет со Врати За Мали Простори, Кујна Ѕид Монтирани Шкаф, Удирање Козметички Складирање

DEN 3366.24

Стока
check Во продавницата

●Погоден За Различни Прилики}Нашиот исклучителен самостоен кабинет за подот може да се користи или како кабинет за бања за складирање на најважните работи за бања или како страничен ормар во дневната соба за чување закуски, чаши или други дневни работи Покрај тоа, можете да го ставите и во кујната за чување садови, калапи и шишиња. €Компактен и Класичен Дизајн Тоа е мал кабинет за складирање на ѕидови кој зазема малку простор на ѕидот додека ви нуди дополнителен простор за складирање за да ги одржувате најважните работи за капење во ред. Така, може да биде широко користен во која било од вашата соба, како што се бања, кујна, дневна соба или дури и влез. `+Дополнително Решение За Складирање Таму се сите три полици на располагање за да поставите мали предмети. Во голема мера целосно го користи ѕидниот простор додека ви носи дополнителен простор за складирање за да ја одржувате просторијата уредна. Отворената полица ги држи често користените предмети при рака. ①Внимателни Детали 1. Водоотпорна Површина : Бидејќи користиме P2 MDF + проѕирно стакло и водоотпорно сликарство за производство на овој кабинет за складирање ѕидови, можете да бидете сигурни дека може да издржи прскање на водата додека лесно се одржува чиста. Личните предмети можат да бидат скриени зад вратата, подалеку од прашина и прскање и секогаш поставени на уреден начин. ●Склопување Без напор Како што забележавте дека структурата на овој кабинет за складирање монтиран на ѕид е прилично едноставна што би можеле да ја поставите без да потрошите премногу време. Доколку наидете на какви било проблеми со собранието, слободно контактирајте не и со задоволство ќе ви помогнеме. Овој кабинет за бања е најдоброто решение за складирање за мал простор.

Name:
storage cabinet + clear glass
Material:
MDF
size:
25*14*60cm / 9.8*5.5*23.6 inches
Layers:
2
Installation method:
wall hanging
Use space:
bathroom, bedroom, entrance
packing list:
storage cabinet x1, installation accessories:
Notice:
We only sell cabinets, excluding others.:
Due to manual measurement, there will be an error of 2-3cm, please understand.:
If you have any questions about the product, please contact us and we will reply you in time. :

Поврзани производи..