• Свеж
LXDZXY Столици, Преклопен Стол Невидлива Столица За Менување Чевли Монтирана На Ѕид Изработена Од Цврсто Дрво Ѕидно Седиште Преклопување Со Потпорни Нозе Заштеда На ?
zoom_in

LXDZXY Столици, Преклопен Стол Невидлива Столица За Менување Чевли Монтирана На Ѕид Изработена Од Цврсто Дрво Ѕидно Седиште Преклопување

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

[Стол за туширање За Када]Останете Секогаш Нови во Сите Екстремни Средини [Највисока Јачина И Издржливост] Столицата За Туширање е Произведена според Стандарди Кои Обезбедуваат Најголема Цврстина и Издржливост во Влажни Средини. [Столче За Туширање со висока Стабилност]Стол За Бања : Груб Материјал и Безбедна Инсталација Осигурува Безбедност. Направено Да Трае Вечно! Столицата за туширање е Изработена од Цевка од Нерѓосувачки Челик и Најлонска Обвивка. [Предност]Столици И Клупи За Туширање : Зголемете Ја Безбедноста и Удобноста При Туширање. Скриени Завртки, Убав и Елегантен Изглед,Монтирања на Ѕидот со Завртки. [Силна Стабилност]Цврст и Безбедност! Тешкиот Дизајн Обезбедува Голема Носивост. Максимална Носивост До 200 килограми!Компактно се преклопува На Ѕидот за Да Одговара На Малите Простории за Бања и Туширање. [Стол за туширање За Када]Останете Секогаш Нови во Сите Екстремни Средини. [Највисока Јачина И Издржливост] Столицата За Туширање е Произведена според Стандарди Кои Обезбедуваат Најголема Цврстина и Издржливост во Влажни Средини. [Столче За Туширање со висока Стабилност]Стол За Бања : Груб Материјал и Безбедна Инсталација Осигурува Безбедност. Направено Да Трае Вечно! Столицата за туширање е Изработена од Цевка од Нерѓосувачки Челик и Најлонска Обвивка. [Предност]Столици И Клупи За Туширање : Зголемете Ја Безбедноста и Удобноста При Туширање.

Material:
304 Stainless Steel Tube+Plastic
Seat Size:
400*350Mm.
Load-Bearing:
250Kg.
Color:
Yellow/White
Set Includes:
1* Folding Shower Stool :

Поврзани производи..