• Свеж
-Полици,Полици За Крпи,Решетка За Црни Крпи Монтирана На Ѕид Модерна Полица За Пешкири За Бања Со Бања со Двојна Решетка за Пешкири Шини за Крпи Закачалка за Кула ха?
zoom_in

-Полици,Полици За Крпи,Решетка За Црни Крпи Монтирана На Ѕид Модерна Полица За Пешкири За Бања Со Бања со Двојна Решетка за Пешкири Шини

DEN 700.48

Стока
check Во продавницата

Гаранција за задоволство : Ако Има Какви било Проблеми Што не Ви Се Задоволителни,Ве Молиме Контактирајте Не Веднаш И Нашиот Пријателски Тим За Услуги на Клиентите Ќе Работи Напорно За Да Ви Ја Врати Насмевката На Лицето Лесен За Инсталирање : Модерните Ѕидни Полици Вклучуваат Хардверски Комплет за Монтирање.Само Поправете Го Со Обезбедените Завртки, И Овие Ѕидни Полици Се Подготвени да Го Облекуваат Вашиот Дом и Простории за Живеење. Дизајн Монтиран На ѕид Повеќе Простор за Складирање : Дизајнот на Полицата за Пешкири Во Бањата Овозможува Најголема Употреба На Помали Простори за Крпи За Стомак.Чувајте Ги Крпите Чисти.Офголем Простор за Вашите крпи. Практичен Стилски Дизајн : Решетката За Крпи Монтирана На Ѕид Има Удобен И Стилски Дизајн,Материјалот Е Полн Со Метал Texture.It е Погодно Чувајте Ги Вашите Крпи, Во Меѓувреме За Да Додадете Модерно Чувство На Вашиот Bathroom.It Е Идеална Опција за вас. И Издржлива Структура : Изработен Од Издржлив Цврст Материјал Од Нерѓосувачки Челик Гарантира Дека Оваа Решетка За Крпи Може Да Се Користи Долго Време Без Damage.It Има Голем Капацитет За Товарење Водоотпорен и Rustproof.It На Многу Погоден За Влажни Средини. Гаранција за задоволство : Ако Има Какви било Проблеми Што не Ви Се Задоволителни,Ве Молиме Контактирајте Не Веднаш И Нашиот Пријателски Тим За Услуги на Клиентите Ќе Работи Напорно За Да Ви Ја Врати Насмевката На Лицето. Лесен За Инсталирање : Модерните Ѕидни Полици Вклучуваат Хардверски Комплет за Монтирање.Само Поправете Го Со Обезбедените Завртки, И Овие Ѕидни Полици Се Подготвени да Го Облекуваат Вашиот Дом и Простории за Живеење.

Поврзани производи..