• Свеж
Техо Заштитник На Екранот За Приватност за iPhone 11 Pro/IPHONE XS/iPhone X, [Целосна Покриеност] [Пријателски За Случај] [Супер Чист] Анти-Шпионски 9h Заштитници На Калено Стакло З?
zoom_in

Техо Заштитник На Екранот За Приватност за iPhone 11 Pro/IPHONE XS/iPhone X, [Целосна Покриеност] [Пријателски За Случај] [Супер

DEN 175.84

Стока
check Во продавницата

[ПРИВАТНОСТ] Заштитникот НА Екранот ЗА Приватност ТЕХО ги чува вашите personal, приватни и чувствителни информации скриени од странци Блокирајте ги погледите од левата и десната страна во рамките на 45 степени. Екранот е видлив само за лица директно пред екранот. [ЦЕЛОСНА ПОКРИЕНОСТ И ПРИЈАТЕЛСКИ ЗА СЛУЧАИ] Специјален дизајн за i Phone 11 Pro и IPHONE XS и i Phone X за покривање на целиот екран, вклучувајќи ги и закривените рабови. Понудете целосна покриеност, заштита од раб до раб за да апсорбирате речиси секое влијание. Работете со повеќето случаи. [ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА] Лепилото Без Меурчиња го олеснува инсталирањето. Можете да го отстраните и повторно да го нанесете заштитникот на екранот доколку има некаков проблем при инсталирањето. [ВИСОКА ДЕФИНИЦИЈА] Направено со висококвалитетно премиум калено стакло со јасност, стаклото ЗА приватност НА ТЕХО е многу појасно од другите заштитници на екранот за приватност. [ОТПЕЧАТОК ОД ПРСТ-ПОМАЛКУ] Обложено со хидрофобен и олеофобен јасен слој, стаклото штити од пот и остатоци од масло од отпечатоци од прсти и го одржува екранот на телефонот чист цел ден.

Поврзани производи..