• Свеж
Јовза Магсафе Држач За Магнетски Телефонски Прстен За iPhone 13/12 Прилагодлив Прстен За Прстен Компатибилен Со Mag Безбедни Додатоци Отстранлив И Компатибилен Со Безжи?
zoom_in

Јовза Магсафе Држач За Магнетски Телефонски Прстен За iPhone 13/12 Прилагодлив Прстен За Прстен Компатибилен Со Mag Безбедни Додатоци Отстранлив

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Овој држач за магнетен прстен е дизајниран за серија Iphone 13/12 со кутии Mag Safe или голи телефони, исто така работи со сите случаи компатибилни Со Mag Safe како iphone 11 / X серија, samsung S21 / 20 серија и многу повеќе ●Подобрена технологија на магнет jowza Магнетниот Прстен е лабораториски тестиран за да собере тежина до 4 килограми, користејќи подобрени квадриполарни магнети за да гарантира силна магнетна сила и да избегне случајно одвојување. ●Отстранлив за безжично полнење ● овој прстен е одлично решение за оние кои користат безжично полнење, држач за држач за автомобил или која било друга магсафе додатоци, отстранете го и заменете го по желба. ●Дизајн со тенок фит направен од Алуминиумска Легура За минимална дебелина, елегантно дизајниран, овој прстен е многу удобен за носење и се вклопува во вашиот џеб без сензација. €Висока Прецизност изработка q прстенот има нерѓосувачки челик 360°ротација и 180°flip прецизно прилагодлив механизам, и се тестира за да достигне повеќе од 20.000 движења без да се ослободи.

Поврзани производи..