• Свеж
Компатибилен за Samsung Galaxy Watch 42mm Силиконски заштитен случај на куќиште, покривка на куќиште за заштитна обвивка од силиконска обвивка за Samsung Galaxy Watch 42mm смарт часовни?
zoom_in

Компатибилен за Samsung Galaxy Watch 42mm Силиконски заштитен случај на куќиште, покривка на куќиште за заштитна обвивка од силиконска

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Заштитното покритие на Samsung Galaxy Watch е изработено од висококвалитетен мек и флексибилен силикон, кој е безбеден и удобен Не одговара на Samsung Galaxy Watch4 Classic 42mm. Samsung Galaxy Watch 42mm силиконски заштитен случај може да го заштити вашиот часовник Samsung Galaxy Watch од вода, нечистотија, гребење и да го чувате вашиот часовник во добра состојба подолго време. Можете да изберете различни бои за да ја промените бојата на вашиот часовник за да му дадете искуство на вашата различна употреба во секојдневниот живот. Samsung Galaxy Watch 42mm силиконски случај е лесен за инсталирање и отстранување. Локке беше гаранција за живот, не грижете се за проблемите со квалитетот на производот. Заштитното покритие на Samsung Galaxy Watch е изработено од висококвалитетен мек и флексибилен силикон, кој е безбеден и удобен. Не одговара на Samsung Galaxy Watch4 Classic 42mm. Samsung Galaxy Watch 42mm силиконски заштитен случај може да го заштити вашиот часовник Samsung Galaxy Watch од вода, нечистотија, гребење и да го чувате вашиот часовник во добра состојба подолго време. Можете да изберете различни бои за да ја промените бојата на вашиот часовник за да му дадете искуство на вашата различна употреба во секојдневниот живот. Samsung Galaxy Watch 42mm силиконски случај е лесен за инсталирање и отстранување. Локке беше гаранција за живот, не грижете се за проблемите со квалитетот на производот.

Поврзани производи..