• Свеж
Панталони за панталони за преклопување закачалки за лесни и издржливи не-деформибилни пластични крпи за заканувачки пластични крпи одговара на сите облеки и чора?
zoom_in

Панталони за панталони за преклопување закачалки за лесни и издржливи не-деформибилни пластични крпи за заканувачки пластични крпи

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Направено од висококвалитетни ABS суровини, не лесни за деформирање и оштетување Совршен и роман дизајн : Користејќи ја изведбата на пролетта, закачалката лесно може да ја стега облеката и чевлите, чорапите и крпи, и не е лесно да се падне и да падне. Преклопувачки и лесен за складирање : закачалката може да се склопи, волуменот е мал, а многу е погодно за складирање. Може лесно да се стави во фиока или куќиште за патување. Многу е погодно дали сте дома или патувате. Големина и материјал : решетката за облека е изработена од висококвалитетна ABS пластика, со мазна површина и силен материјал, што нема да се деформира и избледи. Големината по преклопувањето е 17*6,5*1,5 см. Висококвалитетна услуга по продажба : Ние сме посветени да ги обезбедиме сите висококвалитетни услуги и погодности за вашето семејство и живот. Ако имате какви било коментари за нас или за нашите производи, слободно кажете ни, ако имате други омилени бои, кажете ни, ќе ги задоволиме сите ваши потреби. Направено од висококвалитетни ABS суровини, не лесни за деформирање и оштетување. Совршен и роман дизајн : Користејќи ја изведбата на пролетта, закачалката лесно може да ја стега облеката и чевлите, чорапите и крпи, и не е лесно да се падне и да падне. Преклопувачки и лесен за складирање : закачалката може да се склопи, волуменот е мал, а многу е погодно за складирање. Може лесно да се стави во фиока или куќиште за патување.

Поврзани производи..