• Свеж
Wxxgy чадор штанд домаќинство мулти-функција Едноставна пластична тркалезна држач решетката за складирање на влага за складирање чадор простор/црно
zoom_in

Wxxgy чадор штанд домаќинство мулти-функција Едноставна пластична тркалезна држач решетката за складирање на влага за складирање чадор

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

[Материјал] Стантот на чадорот се состои од пластична декоративна чадор за домаќинството, чадор кофа за домашната канцеларија, одделот за складирање и одделот за складирање [Карактеристики и леснотија на употреба] разноврсна и практична, користена како простор за складирање за долги/кратки чадори, wallидни шипки, патерици и столбови во ходникот, погодни за сите видови на високи локации или цвеќиња за аранжмани за семејства чувани Семејството живо. [Иновативен дизајн] Современ и иновативен дизајн, може да се стави на влезот или во стреата за да се сместат одвојливи долги/кратки чадори без вода да тече во подот и да се создаде влага. [Материјал] Стантот на чадорот се состои од пластична декоративна чадор за домаќинството, чадор кофа за домашната канцеларија, одделот за складирање и одделот за складирање. [Карактеристики и леснотија на употреба] разноврсна и практична, користена како простор за складирање за долги/кратки чадори, wallидни шипки, патерици и столбови во ходникот, погодни за сите видови на високи локации или цвеќиња за аранжмани за семејства чувани Семејството живо. [Иновативен дизајн] Современ и иновативен дизајн, може да се стави на влезот или во стреата за да се сместат одвојливи долги/кратки чадори без вода да тече во подот и да се создаде влага.

45Cmx20Cm:
Design Element:
Master Design
Plastic Structure Technology:
Other
Additional Features:
Mobileniture
Structural Technology:
Plastic Technology
Use:
Daily Storage and Storage of Umbrella Shelves
Applicable Locations:
Hotel,Office Building,Residential Building,Bank,Etc
Due to Some Factors Such As the Parameters of the Shooting Technology and the Light Display,There Will Be Slight Color Difference,Please Understand the Actual Product!:
If You Have Any Questions,Please Feel Free to Contact Us Via Email,We Are Always Ready to Serve You!:
the Warranty Period of Our Products is 30 Days after the Buyer Signs for Receipt.Products Exceeding 30 Days Will Not Be Returned or Refunded! :

Поврзани производи..