• Свеж
3 парчиња Рачен Конектор За Брзо Извртување На Алатката.- , Електричар Стриптизета Жица Алатки Електричар Соголување Метални Терминали Кабел Пилинг Општо За И Алат?
zoom_in

3 парчиња Рачен Конектор За Брзо Извртување На Алатката.- , Електричар Стриптизета Жица Алатки Електричар Соголување Метални Терминали Кабел

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

челик АЛАТКА ЗА СОГОЛУВАЊЕ ЖИЦА АЛАТКА ЗА ИЗВРТУВАЊЕ ЖИЦА АЛАТКА ЗА СТРИПТИЗЕТА ЖИЦА СТРИПТИЗЕР И ЖИЦА АЛАТКА ЖИЦА ЗА ДУПЧЕЊЕ ЖИЦА ЗА СТЕГАЧ ЖИЦА И КАБЕЛ СТРИПТИЗЕР ЖИЦА КОНЕКТОРИ АВТОМАТСКО СОГОЛУВАЊЕ И СТЕГАЊЕ НА ЖИЦА алатка Изработени од челичен материјал, издржлив и лесен за употреба. АЛАТКА ЗА ИЗВРТУВАЊЕ НА ЖИЦА користи Пренослив и лесен за ракување. Жица конектор Спонтано излупете го изолациониот слој на жиците пред да ги извртите. КАБЕЛСКИ КОНЕКТОР алатката за извртување на жица може да биде прикачена на вежба за напојување и функционира лесно и ефикасно со едноставни чекори. Подобрете ја ефикасноста и олеснете ја работата заштедувајќи ве од повторливи дела на извртување и ленти на жица. АЛАТКА ЗА СОГОЛУВАЊЕ ЖИЦА АЛАТКА ЗА ИЗВРТУВАЊЕ ЖИЦА АЛАТКА ЗА СТРИПТИЗЕТА ЖИЦА СТРИПТИЗЕР И ЖИЦА АЛАТКА ЖИЦА ЗА ДУПЧЕЊЕ ЖИЦА ЗА СТЕГАЧ ЖИЦА И КАБЕЛ СТРИПТИЗЕР ЖИЦА КОНЕКТОРИ АВТОМАТСКО СОГОЛУВАЊЕ И СТЕГАЊЕ НА ЖИЦА алатка Изработени од челичен материјал, издржлив и лесен за употреба. АЛАТКА ЗА ИЗВРТУВАЊЕ НА ЖИЦА користи Пренослив и лесен за ракување. Жица конектор Спонтано излупете го изолациониот слој на жиците пред да ги извртите. КАБЕЛСКИ КОНЕКТОР алатката за извртување на жица може да биде прикачена на вежба за напојување и функционира лесно и ефикасно со едноставни чекори. Подобрете ја ефикасноста и олеснете ја работата заштедувајќи ве од повторливи дела на извртување и ленти на жица. Пакетот Вклучува 1 x Карактеристики на алатката за извртување на жица-алатката за извртување на жица може да се прикачи на вежба за напојување и функционира лесно и ефикасно со едноставни чекори.

Поврзани производи..