• Свеж
HTLT Пренослив Мал Електричен Вентилатор Нов Вентилатор За Циркулација На Воздухот, Домашен Вентилатор За Конвекција На Турбо, Десктоп За Далечински Управувач Студ?
zoom_in

HTLT Пренослив Мал Електричен Вентилатор Нов Вентилатор За Циркулација На Воздухот, Домашен Вентилатор За Конвекција На Турбо, Десктоп За Далечински

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Мирна Ноќ, Низок Шум, Зафатен Зелен За Еден Ден, Не Сакаат да Бидат Вознемирени, Да Ја Отфрлат Топлината на Срцето, Да Ја Елиминираат Анксиозноста На Денот, Да се Разбудат Тивко и Да Спијат Природно Осцилирачката Глава Со широк Агол Обезбедува Флексибилно Снабдување Со Воздух, Поддржува Рачна Осцилирачка Глава нагоре и надолу 70°; Автоматска Осцилирачка Глава 70° Лево И Десно. Дизајнот На Далечинскиот Управувач Со Едно Копче Го Прави Летото Поудобно, Далечинскиот Управувач Со Тајмер Од 12 Часа, Евангелието на Мрзливите Луѓе. Моќно Снабдување Со Воздух На Долги Растојанија Со Три Лисја, Подолг Дизајн На Собирање Воздух, Силна Воздушна Колона, Брзо Генерира Спирален Проток на Воздух за Да Се Постигне Снабдување со Воздух на Долги Растојанија. Брзина на ветер Со три Брзини, Ладна и Слободна За Избор, Отворете Со Еден Клик за Да Ја Задоволите Побарувачката на Ветер На Семејството. Карактеристики : Електронски Лцд Сн, Дисплеј За Внатрешна Температура, Лесен за Ракување и Подобро Искуство. Густата Задебелена Може Брзо Да Генерира Спирален Проток На Воздух. Шасијата Е Издржлива, Задебелена и Зголемена Ротирачка Шасија, Издржлива и Не Е Лесна За Паѓање. Пренослив Мобилен Телефон Мал По Големина, Менувајќи Се Насекаде, Операцијата Со Една Рака е Попогодна.Брзина ??Контролна Опрема : Трет Тип На Менувач : Метод На Снабдување Со Копчиња : Тресење На Главата Тресење На Главата : Тресење На Главата Лево И Десно Функција : Повеќе Од 8 Часа Режим На Работа : Механички Далечински Управувач Метод На Напојување Со Двојна Употреба : Акноза : 40-50дбриран Напон : 220 (V)Номинална Моќност : 60 W (W)Номинална Фреквенција : 50 Hz (Hz).

Поврзани производи..