• Свеж
Кутии за складирање на алипис 4pcsbox гаража монтиран држач за облак бел, за медиуми за спална соба самолепливо складирање далечинско домашно пенкало за монтирање на ?
zoom_in

Кутии за складирање на алипис 4pcsbox гаража монтиран држач за облак бел, за медиуми за спална соба самолепливо складирање далечинско

DEN 159.84

Стока
check Во продавницата

Организатор за складирање на wallидови : Кутијата за складирање е мала, но многу практична, лесна за инсталирање Контејнер за складирање : Изработено од ABS материјал, издржлив и практичен за употреба на ласта. Организатор на далечински контролер : Користете вертикален простор за да ги намалите проблемите со секојдневното складирање. Кутија за далечинско складирање : Едноставен изглед, направете го вашиот дом да се појави чист и елегантен. Самолепливо далечинско поле : дизајнирано со форма на облак, шик и роман, може да се користи како домашна декорација. кутија за складирање. кутија за складирање. Пакетот вклучува 4 x кутии за складирање на средства за складирање на информации за складирање 00x5. само -лепете далечинска кутија -Материјал : Организатор за складирање Abs.Wall Погоден за дом, канцеларија, ресторан, хотел и повеќе. Организатор на контролор на ремотот 14x1. - Дизајн на облик на облак, симпатичен изглед и убава боја. Кутија за облик на облак, совршена за складирање на далечински управувач, четки за шминка, пенкала и многу повеќе. -Сиза : околу 10. Карактеристики -Кој : Бело, сиво. - За домашно складирање на козметика, „Сандери“, мобилни телефони и така натаму. - Лесен за употреба и не заземате премногу простор. - Изработено од ABS материјал, издржлив и практичен за ластичка употреба.

Поврзани производи..