• Свеж
Виножито тема роденденска забава Шарена форма на виножито во форма на виножито Пополнете покани за бебиња туш или девојчиња Девојка роденденска забава Покани кар?
zoom_in

Виножито тема роденденска забава Шарена форма на виножито во форма на виножито Пополнете покани за бебиња туш или девојчиња

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Количина : Секој сет содржи 20 слатки картички за покани и 20 коверти Поканите картички играат важна улога на партијата. Поканете ги пријателите и семејството на незаборавна забава со овие прекрасни картички за покани!. Материјал : Овие картички се изработени од висококвалитетна хартија, која е издржлива и лесна за пишување. Погодно за пишување со пенкала, како што се пенкала за потписи и пенкала за топка. Двострана : Секоја картичка за покана е двостран дизајн со светли бои и интересни слики. Тие се суштинско присуство за забавите. Повод : Создадовме картички за покани со различни теми, како што се детска роденденска забава, забава за пензионирање, забава за базени, туш за бебиња, летна забава, итн. Естетски дизајн : Стилот на дизајн на картички за покана е симпатичен и модерен, полн со loveубов и креативност. Поканите се отпечатени со живописни и светли бои и обрасци и се одлични предмети за роденденските забави. Количина : Секој сет содржи 20 слатки картички за покани и 20 коверти. Поканите картички играат важна улога на партијата. Поканете ги пријателите и семејството на незаборавна забава со овие прекрасни картички за покани!. Материјал : Овие картички се изработени од висококвалитетна хартија, која е издржлива и лесна за пишување. Погодно за пишување со пенкала, како што се пенкала за потписи и пенкала за топка.

Поврзани производи..