• Свеж
Engree Round Mlable Trash Can, Metal Mini Trash Can Canbasket, декоративен мал отпадоци, корпа за садови за растителни садови, отпадоци за контејнери за ѓубре за просторија во прав, спална соб?
zoom_in

Engree Round Mlable Trash Can, Metal Mini Trash Can Canbasket, декоративен мал отпадоци, корпа за садови за растителни садови, отпадоци за контејнери

DEN 699.20

Стока
check Во продавницата

♥ Конзерва за ѓубре на десктоп - Малиот ѓубре може да биде изработен од траен метал Големина на многу, убава и не зафаќа простор. ♥ Лесно за грижа - Металниот мал ѓубре може лесно да се исчисти и одржува, внатрешноста е мазна за лесно чистење. Само избришете го со влажна крпа. ♥ Димензии - 6,3 "во дијаметар и 6,3" во височини. ♥ Повеќенаменски - Овој мал ѓубре може да се усоврши за десктоп организација. ♥ Естетски дизајн - со својата модерна и уникатна исклучителна шема. Нашиот мини ѓубре може да одговара со вашите различни украси, додавајќи убава глетка на просторот. ♥ Конзерва за ѓубре на десктоп - Малиот ѓубре може да биде изработен од траен метал. Големина на многу, убава и не зафаќа простор. ♥ Лесно за грижа - Металниот мал ѓубре може лесно да се исчисти и одржува, внатрешноста е мазна за лесно чистење. Само избришете го со влажна крпа. ♥ Димензии - 6,3 "во дијаметар и 6,3" во височини. ♥ Повеќенаменски - Овој мал ѓубре може да се усоврши за десктоп организација. ♥ Естетски дизајн - со својата модерна и уникатна исклучителна шема. Нашиот мини ѓубре може да одговара со вашите различни украси, додавајќи убава глетка на просторот. Овој разноврсен мал ѓубре може да помогне да го задржи вашиот дом чист и уреден и да доаѓа во најразлични стилови што сигурно ќе го надополнат секој декор.

Поврзани производи..