• Свеж
Подлога за греење на luqeeg за грб и врат, без раце мека електрична греење подлога загреано загревање на ќебе за загревање на грчеви за олеснување на болката во грбот, ?
zoom_in

Подлога за греење на luqeeg за грб и врат, без раце мека електрична греење подлога загреано загревање на ќебе за загревање на

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

【Подлога за греење на грбот и вратот】 Подлогата за загревање на задната страна е погодна за најразлични сценарија, што ја шири топлината рамномерно на целиот врат, грб и половината Совршено е во согласност со контурите на телото, ги покрива вратот, рамената, грбот и половината, ефикасно ги ублажува проблемите како што се грчеви, болка во мускулите и напнатост. 【6 Прилагодување на температурата】 Електричната подлога за греење има 6 функции за прилагодување на температурата, опсегот на прилагодување на температурата е од 40 до 60 степени (104 ℉/112 ℉/119 ℉/126 ℉/133 ℉/140 ℉). Различни температури можат да ја намалат болката во сите делови на телото. Timing 4 Ниво на ниво】 Подлогата за греење за вратот и рамената има 4 поставки за тајминг, соодветно 30 минути, 60 минути, 90 минути и 120 минути. Тајмерот за автоматско исклучување обезбедува безбедност и заштедува енергија. За безбедност, спиењето во текот на ноќта не се препорачува употреба. 【Прилагодливи големини】 Копчињата за регулирање помагаат да се обезбеди подлогата за греење на вратот и рамената за максимална удобност и практичноста без раце. И електричната подлога за греење е ергономски дизајнирана, прегледот на вратот совршено се вклопува за да спречи брзо губење на топлината од рамената и грбот. 【Машинска ткаенина за перење】 Подлогата за греење е изработена од кристално супер мека ткаенина, која е удобна и мека и одговара на кожата. Тој е мек и удобно, кадифен е пофина, а топлината е подобра. Како да се користи : 6 Прилагодување на температурата на брзината : Топол опсег на температура (40 ° C/104 ° F) низок опсег на температура (45 ° C/112 ° F) низок до среден опсег на температура (48 ° C/119 ° F) опсег на средна температура (52 ° C/126 ° F) Умерен опсег на висока температура (56 ° C/133 ° F) Висок опсег на температура (60 ° C/140 ° F) : Притиснете го прекинувачот за напојување еднаш, термостатот ќе ја прикаже третата температура на менувачот (стандардната трета температура на менувачот на подлогата за греење) и светлото на индикаторот за греење ќе биде вклучено, секој пат кога ќе го притиснете копчето нагоре, температурата ќе се зголеми од 48 степени На 60 степени за возврат, вкупно 6 нивоа, секој пат кога ќе го притиснете копчето надолу, температурата ќе се намали за едно ниво од степенот на престој.

Item Type:
Back Heating Pad
Material:
Crystal Super Soft Fabric
Cleaning:
Hand Wash, Machine Wash
Package List:
1 x Back Heating Pad:
1 x User Manual:
Note:
1. Wash the heating pad after unplugging it, it can be machine washed or hand washed:
2. After washing, please dry it thoroughly before use:

Поврзани производи..