• Свеж
ДОИТОЛ Детски Прибор Комплети За Скара Дрвени Стапчиња За Јадење Кинески Стапчиња За Повеќекратна Употреба Повеќефункционални Стапчиња За Јадење Алатки За Клипо?
zoom_in

ДОИТОЛ Детски Прибор Комплети За Скара Дрвени Стапчиња За Јадење Кинески Стапчиња За Повеќекратна Употреба Повеќефункционални Стапчиња

DEN 148.32

Стока
check Во продавницата

Овие дрвени стапчиња за јадење се добро дизајнирани да обезбедат добро разбирање Фината изработка и прекрасниот изглед ја обезбедуваат неговата популарност и практичност. Дизајнот е едноставен и стилски, топол и нежен и изгледа многу деликатно. Изработени од квалитетен дрвен материјал, безбеден за употреба, не треба да се грижите за вашето здравје. направено со одлична изработка, изгледајќи прекрасно и прекрасно. Тоа ќе ви даде убаво искуство со користење. Опис Дрвени Стапчиња За Јадење Еднократно Дрво Стапчиња За Јадење Поставете Повеќефункционални Стапчиња За Јадење Алатки За Клипови За Тестенини За Кујнски Ресторан 3парови Карактеристики-Материјал : Дрво-Боја : Сина.- Големина : 23Х1Х1СМ. Пакет, Вклучувајќи 3 х пара стапчиња за јадење.

Поврзани производи..