• Свеж
Пошироко Држач За Телефон За Снимање Видео Што Може Да Се Преклопи,Држач ЗА Светло ЗА ПОЛНЕЊЕ И Далечински, Пренослив Мултифункционален Држач за 51 инчи Што Може Да ?
zoom_in

Пошироко Држач За Телефон За Снимање Видео Што Може Да Се Преклопи,Држач ЗА Светло ЗА ПОЛНЕЊЕ И Далечински, Пренослив Мултифункционален Држач

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

?●Држач за преклопување и Телескопска Цевка ● телескопската цевка може да се протега 51 инчи и лесно да ја прилагоди висината што ви се допаѓа Заградата нема да се тресе откако ќе се инсталира мобилниот телефон. 360 ° флексибилни нозе, лесни за снимање хоризонтално, вертикално и под високи агли. ?●Странични Светла На полнење 2 ● Откако ќе се наполни целосно самовидната светилка за самобитно светло, може да се користи 4-12 часа со батерија од 1000 m AH. Страничните светла за полнење го олеснуваат покажувањето себеси и другите работи без да мора да ја прилагодувате светлината. Постојат три режими на бои за светла : ладно, топло и мешано. ?●Bluetooth Далечински Управувач●овој удобен далечински управувач bluetooth ви овозможува да го контролирате телефонот додека снимате или снимате. Таа е погодна ЗА IOS И Android. Исто така, може прецизно да го контролира режимот на осветлување. Лесен за користење далечински управувач, ви донесе подобро искуство. Забелешка : ефективниот опсег на далечинскиот управувач е 10 метри. ?€é Rotion Design ® клипот за мобилен телефон може флексибилно да се ротира под различни агли. Бидејќи стисокот е силен, не мора да се грижите дали телефонот ќе падне. Држач за мобилен телефон компатибилен со повеќето мобилни телефони. ️ €_ Широко Примена●Надвор од Денеска селфи светилката со заграда може да се користи за пренос во живо, снимање видео на youtube, онлајн настава, снимање видео итн. светилката за само тајмер е пренослива, мала по големина, преклоплива и нема дизајн на склопување. Иако не е во живо, можете да ја користите како работна ламба за учење или работа. ?●Држач за преклопување и Телескопска Цевка ● телескопската цевка може да се протега 51 инчи и лесно да ја прилагоди висината што ви се допаѓа. Заградата нема да се тресе откако ќе се инсталира мобилниот телефон. 360 ° флексибилни нозе, лесни за снимање хоризонтално, вертикално и под високи агли. ?●Странични Светла На полнење 2 ● Откако ќе се наполни целосно самовидната светилка за самобитно светло, може да се користи 4-12 часа со батерија од 1000 m AH. Страничните светла за полнење го олеснуваат покажувањето себеси и другите работи без да мора да ја прилагодувате светлината. Постојат три режими на бои за светла : ладно, топло и мешано.

Поврзани производи..