• Свеж
Неочи Полици За Складирање На Бања, Рамки За Складирање На Мијалник За Подот Што стојат Над Тоалетот, Барабан За Домаќинство 2-Ниво На Багажник За Перење,Решетка За ?
zoom_in

Неочи Полици За Складирање На Бања, Рамки За Складирање На Мијалник За Подот Што стојат Над Тоалетот, Барабан За Домаќинство

DEN 7128.00

Стока
check Во продавницата

Оптоварување-Зрак Мултифункционален : 2-Слој Дизајн, Секој Слој Може Да Поднесе 50 KgSo Имате Многу Простор за Организирање На Потребните Предмети,Како Крпи и Многу Повеќе. Издржлив : Изработен Од Композитна Цевка Од Јаглероден Челик+ Дрвен Товар-Плоча, Оваа Полица за Складирање е Цврста и Издржлива. Организатор За Заштеда на простор : Оваа Одлична Единица за Складирање Го Максимизира Просторот во Бањата Додека Обезбедува Функционално Складирање и Полици. Стабилност : Подобрен Дизајн На Рамка,Задебелен Капацитет за Дизајнирање Врски,Не Е Лесен за Фрлање, Основата може да се Прилагоди. Лесно За Земање : Водоотпорен, Лесен За Чистење,Не Е Лесен За ' рѓа,Моќен,Ги Одржува Предметите Суви и Има Доволно Капацитет за Складирање. Оптоварување-Зрак Мултифункционален : 2-Слој Дизајн, Секој Слој Може Да Поднесе 50 Kg.So Имате Многу Простор за Организирање На Потребните Предмети,Како Крпи и Многу Повеќе. Издржлив : Изработен Од Композитна Цевка Од Јаглероден Челик+ Дрвен Товар-Плоча, Оваа Полица за Складирање е Цврста и Издржлива. Организатор За Заштеда на простор : Оваа Одлична Единица за Складирање Го Максимизира Просторот во Бањата Додека Обезбедува Функционално Складирање и Полици. Стабилност : Подобрен Дизајн На Рамка,Задебелен Капацитет за Дизајнирање Врски,Не Е Лесен за Фрлање, Основата може да се Прилагоди.

Поврзани производи..