• Свеж
Apple MFI сертифициран 3 пакет iPhone Charger 6FT, Essri Long Lightning Cable Силен најлон плетенка кабел за полнење 6 стапала, брз iPhone USB -кабел за Apple iPhone11/x/xr/xr/8/7/6/5s/se/ipad mini воздух (портокало?
zoom_in

Apple MFI сертифициран 3 пакет iPhone Charger 6FT, Essri Long Lightning Cable Силен најлон плетенка кабел за полнење 6 стапала, брз iPhone USB

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Секој кабел содржи уникатен, сериски број и чип за овластување издаден од Apple за да обезбеди 100% компатибилност со кој било молња Обезбедува целосна компатибилност со полнење и синхронизација со вашиот Apple уред. Силно поврзете го адаптерот за молња со вашиот Apple уред и USB -крајот во wallиден адаптер или USB центар за да се наполни или во вашиот компјутер за да ги синхронизирате податоците. Кабелот за i Phone, вграден во надграден алуминиум, точно изграден ефикасно, избегнувајте ја 'рѓа, топлина и оксидација мазно вметнување и отстранување, обезбедувајќи безбедно полнење за вашите уреди за i Phone. Најлон плетенка кабел може да го максимизира животниот век на производот. Обезбедува целосна компатибилност со полнење и синхронизација со вашиот Apple уред. Едноставно поврзете го адаптерот за молња со вашиот Apple уред и USB -крајот во wallиден адаптер или USB -центар за да се наполни или во вашиот компјутер за да ги синхронизирате податоците. Точно изградено ефикасно избегнувајте 'рѓа, топлина и оксидација. Непречено вметнување и отстранување, обезбедувајќи безбедно полнење за вашите уреди за i Phone. 【Она што го добивате : : MFI-овластен кабел за молња 6ft (3 пакет), заменете ги каблите за додатоци за i Phone или додадете друг кабел за i Phone за дома, работа или патување. Брз одговор на какви било прашања Прашања за производи, ние ќе одговориме во рок од 24 часа. (Метод на контакт : „Услуга за сметки“ → „Историја на нарачката“ → „Продавач за контакт“). 【Сертифициран кабел MFI】 : Секој кабел содржи уникатен, потврден сериски број и чип за овластување издаден од Apple за да обезбеди 100% компатибилност со кој било уред за молња. ❌ 【Збогум на лесен скршен конектор】 SR издолжен дизајн + алуминиумски материјал конектор, направете го услужниот век на траење на кабелот подолго.Нилон плетенка нишка е цврсто ткаена. Полначот за i Phone е лесно да се среди, да не јазол или затегнува. ? /Pro/i Phone XS/i Phone Max/i Phone XR/i Phone X/i Phone 8 Plus/i Phone 8/i Phone 7 Plus/i Phone 7/i Phone 6s Plus/i Phone 6s/i Phone 6 Plus/i Phone 6/i Phone 5s/i Phone 5c/i Phone 5/i Pad Pro/i Pad Air/Air 2/i Pad Mini/Mini 2/Mini 4/i Pad 4 -ри Gen/i Pod Touch 5th Gen/i Pod. (Кабелот може да се користи по ажурирање на системот за i OS). ? Синхронизирајте и наполнете истовремено со најбрза брзина на вашиот Windows компјутер или Mac. 【Она што го добивате : : MFI-овластен кабел за молња 6ft (3 пакет), заменете ги каблите за додатоци за i Phone или додадете друг кабел за i Phone за дома, работа или патување. Брз одговор на какви било прашања Прашања за производи, ние ќе одговориме во рок од 24 часа.

Поврзани производи..