• Свеж
[3-пакет] Европски адаптер за приклучоци за патувања, адаптер за меѓународна моќност Анстроник со 2AC места и 3USB-A & 1USB-C полнач од САД до поголемиот дел од Европа ЕУ Шпа?
zoom_in

[3-пакет] Европски адаптер за приклучоци за патувања, адаптер за меѓународна моќност Анстроник со 2AC места и 3USB-A & 1USB-C

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

【US to European Plug Adapter】Type C electrical adapter can work in most European countries such as France, Germany, Greece, Italy, Spain, Hungary, Portugal, Poland, Netherlands, Jordan, Israel, Turkey, Iceland, Austria, Finland , и повеќе (Совети : На некои земји во Европа можеби им треба адаптер за тип Г, како што се Велика Британија, Ирска, Шкотска, ве молиме проверете пред патувањето) 【6 во 1 влезови Европски адаптер за приклучоци】-Овој адаптер за европски места го прифаќаат стандардниот N American 2 или 3 Prong Flat Pin, Max капацитет до 3750 W (MAX 250 Volt, 15 A); USB-A и USB-C портите можат да наплатат до 2,4А, совршени за полнење камера, лаптоп, таблети, i Pad, CPAP и електрична енергија нема потреба да носат дополнителен адаптер и лента за напојување за вашето патување, заштеда на вашиот простор за куфер; Индикаторот може да ве извести дека адаптерот за моќност во Европа е вклучен/исклучен. 【Безбедност и обезбедување на квалитет】-Сертифицирани од CE, FCC и ROHS За да се обезбеди безбедност, овој европски адаптер за патувања усвојува специјални електрични елементи и огноотпорен материјал што не се загрева или прави бучава. Овој адаптер исто така има 12-месечна гаранција и пријателски Услуги на клиентите. Секој проблем со тоа, ве молиме слободно контактирајте не.

Поврзани производи..