• Свеж
LXDZXY Церади, Крошна Крпа Водоотпорен Платно Пвц Дожд Крпа Заштита Од Сонце Церада Отпорна На Абење Капак За Дожд Против Стареење Отпорни На Солен Раствор Издржливи ?
zoom_in

LXDZXY Церади, Крошна Крпа Водоотпорен Платно Пвц Дожд Крпа Заштита Од Сонце Церада Отпорна На Абење Капак За Дожд Против Стареење

DEN 852.80

Стока
check Во продавницата

Издржлив Засилен Церада Заштитен Капак Заштитете Ја Вашата Површина и Предмети од Оштетување со Оваа Церада. Ткаен Горен Слој со висока Густина за Максимална Флексибилност и Цврстина, Засилена Ламинатна Подлога со Мала Густина за Временска И Водоотпорност. Погоден За Градина , Фарма, Продавница за Тело, Гаража, Бродоградилиште и Слободно Време, Отворено И Исто така За Употреба Во Затворен простор. Водоотпорната Церада Е Исклучително Отпорна на Кинење преку Армирани Агли со Гумени Рабови и Се Пере. Избор На Предива Со Висока Јачина Се Вткаени Во Полиестерско Платно. Ткаенината Е Мека и Лесна за Преклопување. Користи Голем Процес На Висока Фреквенција, Спојување На Висока Температура Без Шевови, Церади Нг и Издржлива Крпа за Да ја Направи Церадата Поцврста.

Поврзани производи..