• Свеж
Јууанд Безжични Слушалки За Игри Ултра Ниска Латентност Музички Режим Вграден Микрофон IPX4 Водоотпорни Слушалки Bluetooth Слушалки За Мобилни Игри Спортски Слушалки Б?
zoom_in

Јууанд Безжични Слушалки За Игри Ултра Ниска Латентност Музички Режим Вграден Микрофон IPX4 Водоотпорни Слушалки Bluetooth Слушалки

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

●36 Часа Траење На Батеријата И Лесно Ракување Слушалките За Игри Обезбедуваат Подолго Време На Игри Во Куќиштето За Полнење, Можете Да Уживате Во 6 Часа Континуирана Употреба И Дополнителни 30 Часа Играње. Со Своите Мултифункционални Контроли, Можете Лесно Да Ги Контролирате Вашите Активности За Игри И Да Добиете Различни Команди Што Ви Се Допаѓаат. Игри На Среќа Слушалки Студио 3 Виножито Слушалки. ●Игра И Музика Двоен Режим●Оваа Bluetooth Слушалки За Игри Е Доволно Разноврсна За Играње Игри И Музички Активности. Има Ултра ниска Латентност од 38ms, Што го Прави Погоден за Игри и Моќни Аудио Звучници за Добро Музичко Искуство. Можете Лесно Да Помеѓу Режими Со Само Еден Клик. Виножито Слушалки Мали Слушалки Студио 3. ●Ултра Ниска Латентност●Со Оваа Премиум Слушалка За Игри, Можете Да Се Потопите Во Светот На Играта Со Целосно Слушање На Саундтракот На Играта Или Стапките. Оваа Безжична Слушалка За Игри Се Справува Со Високи Податоци За Пакети Без Заостанување и Поддржува Пристап во Реално време и Одговор На Променливите Податоци, Обезбедувајќи Непречена и Непречена Игра, Идеална за Брзо Темпо на Игри. Дигитални Пијано Слушалки Студио 3 Hs360. БЕЗБЕДНА ВРСКА И IPX4 ВОДООТПОРЕН : Оваа Гејмерска Слушалка Го Користи Најновиот Bluetooth V5. 0 за Да Обезбеди Сигурна Врска и Обезбедува Силна Врска Над 10 За Да Обезбеди Лесно Автоматско Спарување. Има Сертифициран Рејтинг На Отпорност На Вода IPX4 за Непречена Употреба. Отпорни На Пот И Сите Форми На , Овозможувајќи Ви Да Уживате Во Слушалките Долго Време Без Никаква Штета. Слушалки Со Студио За Контрола На Јачината На Звукот 3 Виножито Слушалки.

Поврзани производи..