• Свеж
Јака од кора од кора без шок кора јака за полнење на јака против кора без шокантно со прилагодлива чувствителност и звук на интензитет без болка, ја зголемуваат виб?
zoom_in

Јака од кора од кора без шок кора јака за полнење на јака против кора без шокантно со прилагодлива чувствителност и звук на интензитет без

DEN 111.84

Стока
check Во продавницата

1000м далечински управувач : Теоретското растојание против уредот против лаење е 1000м, растојанието ќе биде под влијание на климата, растенијата, магнетното поле, сигналот, итн Растојанието ќе биде скратено може да ужива во времето на обука со вашето куче. Прилагодлива јака и вклопување за повеќето доди : Обликот и тежината на јаката на приемникот, го имитираме дизајнот на вратот на кучето, кучето е многу удобно за носење. Обемот на јаката е околу 80 см, прилагодлив дизајн го прави јаката од кора да се вклопи од мали до големи кучиња. Дополнителен дел од јаката може да се отсече. Побезбедни режими за обука : Јаката за обука на кучиња има режим на звук, режим на вибрации, статички режим, можете да го поставите најефикасниот режим за да научите команди за основни покорност на кучиња и да решите проблеми со однесувањето на неконтролирано куче. Повторете ја и водоотпорна : Јаките против кучиња против кора доаѓаат со вградена животна средина што може да се надополни литиум батерија. Наполнете 2 часа, јаката за лаење може да работи 60 дена. IP67 водоотпорен, пливање, дожд, снег, игра во баричките со кал. Ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте не, ние ќе го решиме за вас што е можно поскоро!. Спецификација : Име : Анти -лаење Коларматеријал : АБС/ПУ/Силиконична моќност Режим на снабдување : USB Charging Mode : режим на звук, режим на вибрации, статички модерен опсег на контрола : 1000 MCollar должина : 80 CMWater Proof Оценка : IP67 Applicable објекти : 4 LBS до 120 bs Dogspacking : Remote Control X1 To Toet : Поради тедиферентен монитор и светлина, вистинската боја на предметот може да биде малку поразлична од бојата прикажана на сликите.

Name:
anti barking dog collars
Material:
ABS/PU/silicone
Power supply mode:
USB charging
Mode:
Sound mode, vibration mode, static mode
Remote control range:
1000m
Collar length:
80cm
Waterproof rating:
IP67
Applicable objects:
4lbs to 120lbs dogs
Packing:
Remote control x1:
Receiver x1:
Note:
Due to thedifferent monitor and light the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures.:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement.:
Welcome to Mzlx store,please rest assured to buy,if you have any questions, please feel free to contact us :

Поврзани производи..