• Свеж
Појас За Кучиња Бумбин За Големи Кучиња Без Влечење, Тактички Ремен За Кучиња, Со Рачка, Прилагодлив Ремен За Елек За Кучиња, Поводник За Банџи Кучиња од 6 стапки Гол?
zoom_in

Појас За Кучиња Бумбин За Големи Кучиња Без Влечење, Тактички Ремен За Кучиња, Со Рачка, Прилагодлив Ремен За Елек За Кучиња, Поводник

DEN 945.60

Стока
check Во продавницата

?НОВА ТОКА за ГНЕЗДЕЊЕ : Лесна за ставање и полетување?Само покријте го ременот за кучиња на кучето од левата страна, а потоа закачете ја бравата за гнездење од една страна заедно и прицврстете ги пластичните токи. И, исто така, само ослободете ги трите токи за полетување. Нашиот систем за прилагодување е надграден, лесно можете да ги прилагодите ремените за да одговараат на кучето. Нема потреба да го повторувате прилагодувањето следниот пат кога ќе го носите на кучето, ЕДНАШ Е ЕДНАКВО НА ЗАСЕКОГАШ!. ?УДОБЕН И БЕЗБЕДЕН ДИЗАЈН : Бидете најдобриот партнер на вашите миленици.?Ременот за кучиња бумбин ви помага да одите, да трчате и да си играте со кучето заедно. Лакот на ременот назад е продолжен така што нема да ја гребе кожата на кучето додека обезбедува удобност. Рефлектирачкиот дизајн насекаде околу ременот за кучиња ќе ве заштити вас и вашето куче додека сте надвор на прошетка дури и ноќе. ?ПОВЕЌЕ ДОСТАПНИ САМ : вашиот стил е дефиниран од вас самите.?Двете страни се опремени со Моле систем. Дополнителна предна морална лепенка и СКЛАДИРАЊЕ НА ОЗНАКИ за велкро ИД. Големата површина На Панели За Куки И Јамки ви овозможува слободно да изберете секакви закрпи и значки за да ја покажете личноста на вашето куче. Пријателски Потсетник : ве Молиме погледнете ја табелата со големини. Сите прашања ве молиме слободно контактирајте не, ние сме секогаш тука да помогнеме. €Банџи Куче Поводник●бумбин банџи куче поводник Со Анти-Шок Технологија за апсорпција на шок што доаѓа од куче повлече.

Поврзани производи..