• Свеж
QFFL ДОГОВОРНА КУПЕНСКИ ПАРТУВАЕ НА ПАРТУВАЕ СО ТРГОВНА РАБОТА, Цврсто дрво заграда, распрскувач на пешкири за хартија со солза, се вклопува во стандардната и големи?
zoom_in

QFFL ДОГОВОРНА КУПЕНСКИ ПАРТУВАЕ НА ПАРТУВАЕ СО ТРГОВНА РАБОТА, Цврсто дрво заграда, распрскувач на пешкири за хартија со солза,

DEN 888.00

Стока
check Во продавницата

♥ 【Материјал】 Бела база на ковано железо, елеганција на високо ниво, цврсто дрво, креативен дизајн, многу погоден за украсување на вашиот ресторан ♥ 【држач за хартија за хартија за удобно пребарување на хартија】 држач за хартиена крпа е дизајн со двојни шипки, малиот стап може да ја стега ролната хартија, треба само да ја повлечете хартиената крпа за да се раскинете, многу едноставен и практичен држач за хартиени крпи. ♥ 【повеќенаменски】 Овој држач за хартиена крпа може да се користи за да се задржат ролни во кујната, но може да се користи и за да се задржи ролна хартиени крпи во бањата, во кабинетот, па дури и на вашата трпезариска маса!. ♥ 【Лесните додатоци за склопување не недостасуваат. ♥ 【Загрижете се бесплатно по услугата】 Ако имате проблем, ве молиме контактирајте не, имаме професионален тим за да го решиме вашиот проблем. Набавете ги нашите хонорарни држачи за тоалети со загриженост бесплатно!. ♥ 【Материјал】 Бела база на ковано железо, елеганција на високо ниво, цврсто дрво, креативен дизајн, многу погоден за украсување на вашиот ресторан. ♥ 【држач за хартија за хартија за удобно пребарување на хартија】 држач за хартиена крпа е дизајн со двојни шипки, малиот стап може да ја стега ролната хартија, треба само да ја повлечете хартиената крпа за да се раскинете, многу едноставен и практичен држач за хартиени крпи. ♥ 【повеќенаменски】 Овој држач за хартиена крпа може да се користи за да се задржат ролни во кујната, но може да се користи и за да се задржи ролна хартиени крпи во бањата, во кабинетот, па дури и на вашата трпезариска маса!. ♥ 【Лесните додатоци за склопување не недостасуваат. ♥ 【Загрижете се бесплатно по услугата】 Ако имате проблем, ве молиме контактирајте не, имаме професионален тим за да го решиме вашиот проблем.

:
-Name
:
-Material
:
-Applicable paper towel
:
-Size
:
-Applicable occasions
:
-Package content
:
-If you are confused about the quality of the product or have any other questions, you can email us and we will be happy to solve the problem for you.

Поврзани производи..