• Свеж
Aosora Мачка Темперамент Рефлектирачки Елек Со Мека Дише Воздух Мрежа, 120cm Поводник, Кука &засилувач; Јамка Прицврстувач, Бравата &засилувач; Двојно D-Прстени-Совршен з?
zoom_in

Aosora Мачка Темперамент Рефлектирачки Елек Со Мека Дише Воздух Мрежа, 120cm Поводник, Кука &засилувач; Јамка Прицврстувач, Бравата &засилувач;

DEN 107.04

Стока
check Во продавницата

Дизајнот на овој темперамент за кучиња за мачки е едноставен, но модерен за да одговара на различни форми на телото и да направи кучињата или мачките да изгледаат послатко и поспортски Новиот тип на каша на лесниот ремен се прави повеќе дише и поудобно, и тоа нема да ја оштети косата на миленичиња. Пластичните клипови и металното копче на грбот му овозможуваат удобно да се става и исклучува и прилично добро да одговара на кучињата или мачките додека безбедносното рефлектирачко парче на градите и рефлектирачката лента на работ може да ги направи кучињата и мачките јасно видливи дури и во невидлива состојба. Појасот за миленичиња сличен на елек осигурува дека ќе биде рамномерно принуден и нема да му наштети на миленичето. Удобното јаже му овозможува на вашето домашно милениче лесно под контрола. €Aosora Мачка Темперамент Рефлектирачки Елек : Темперамент елек изработен од мека воздушна мрежа што дише со поводник од 120 см, рефлектирачките ленти работат заедно за да обезбедат заштита и видливост. ●Прицврстувач За кука И Јамка Q : Карактеристики прицврстувач за кука и јамка, тока и двојни Прстени Д за да биде безбеден и удобен. ●Совршен за Мали И Средни Кучиња И Мачки : Погоден За мали и средни кучиња и мачки. ●Лесен И Издржлив Q : Лесен и издржлив, совршен за долги прошетки и активности на отворено.

Поврзани производи..