• Свеж
8 ПАРЧИЊА Големи Клипови За Канџи За Густа Коса, Клип За Големи Канџи За Коса Од 4 Инчи, Силно Држење За Нелепливи Клипови За Цветни Влакна За Густи И Тенки Додатоци З?
zoom_in

8 ПАРЧИЊА Големи Клипови За Канџи За Густа Коса, Клип За Големи Канџи За Коса Од 4 Инчи, Силно Држење За Нелепливи Клипови За

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

✿€Различни Големини}нашите сини штипки за коса се достапни во различни големини, големи, средни и мали за да одговараат на вашите секојдневни потреби и да одговараат на вашите различни фризури, густи или нормални и тенки Сите клипови за канџи имаат мат финиш и не е лесно да паднат. Клиповите се отвораат речиси 180 степени наспроти што е доволно за да ви помогне да ја одржите косата на место и без разлика дали е сува или влажна!. ✿●Стилизирајте Ја Косата Со Леснотија < Без разлика Дали барате лежерен, лежерен изглед, елегантна фризура или само сакате вашата коса да се тргне од патот, Одличниот Клип За Канџи за Густа Коса е местото каде што ќе уживате во цврсто држење на косата што ја остава вашата коса без напор! Повеќе клипови за канџи за колекција на дебели стилови на коса достапни за сите возрасти да изгледаат одлично. ✿●Нелизгачки И Издржлив ● женските шноли за коса имаат силна метална пружина, во средината на канџите, силен стисок, не е лесен за ' рѓа. Големите, меки големи клипови за нокти за коса цврсто ја држат косата без да ја оштетат. Тој е издржлив и не е лесно оштетен. Мат облогата на големи штипки за коса прави добра работа што ја спречува вашата права мазна коса да се лизне, но без да ја влечете или фатите како што би правела гумата. ✿+Лесен За Употреба Нема комплицирани чекори, само извртувајте ја косата и користете ги големите штипки за коса за да ја држите.

Поврзани производи..