• Свеж
Заб 3 парчиња нега за заби пинцети за пиперки од челична алатка за забна заби сонда за заби хигиена комплет не'рѓосувачки чистење среќно сè мини прицврстување нова ?
zoom_in

Заб 3 парчиња нега за заби пинцети за пиперки од челична алатка за забна заби сонда за заби хигиена комплет не'рѓосувачки чистење среќно сè мини

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Добијте дополнително длабоко чистење - со користење на забот за градење на плакета, алатките за чистење на забите можат да помогнат во намалувањето на мирисот на устата и да ги одржувате забите чисти и Забите и свеж здив ќе ви овозможат поголема самодоверба. Висококвалитетен не'рѓосувачки челик и - - овие алатки за заби се изработени од висококвалитетен не'рѓосувачки челик со завршен полирање, издржлив и -производен, лесен за чистење и употреба. Основни инструменти за нега на заби - Овој сет за гребење на заби доаѓа со стругалка и сонда за заби. Скарачот може да ги запре тврдоглавите затрапници. И сондата за заби е поефикасна од вообичаените чепкалки за заби. Преносен случај за лесно складирање - доаѓа со трајно куќиште за складирање за да ги одржувате и чистите комплетите за отстранување на дамки за заби. Тесниот случај за складирање на дизајн не може лесно да се лизгаат алатките и да остават вашите алатки да не се гребеат во секое време. Комплет за хигиена на забите. Добијте дополнително длабоко чистење - со користење на забот за градење на плакета, алатките за чистење на забите можат да помогнат во намалувањето на мирисот на устата и да ги одржувате забите чисти и. Забите и свеж здив ќе ви овозможат поголема самодоверба. Висококвалитетен не'рѓосувачки челик и - - овие алатки за заби се изработени од висококвалитетен не'рѓосувачки челик со завршен полирање, издржлив и -производен, лесен за чистење и употреба. Основни инструменти за нега на заби - Овој сет за гребење на заби доаѓа со стругалка и сонда за заби. Скарачот може да ги запре тврдоглавите затрапници. И сондата за заби е поефикасна од вообичаените чепкалки за заби. Преносен случај за лесно складирање - доаѓа со трајно куќиште за складирање за да ги одржувате и чистите комплетите за отстранување на дамки за заби. Тесниот случај за складирање на дизајн не може лесно да се лизгаат алатките и да остават вашите алатки да не се гребеат во секое време. Комплет за хигиена на забите. Заб 3 парчиња нега за заби пинцети за заби челична алатка за забна заби сонда за заби хигиена комплет не'рѓосувачки чистење среќно сè мини прицврстување ново годишно годишно ниво за лесно складирање - доаѓа со траен случај на складирање за да ги одржувате комплетите за отстранување на дамки за заби организирани и чисти.

Поврзани производи..