• Свеж
Стоматолошки заби за белење на заби, LED заби Белење на ладното светло прилагодување на аглите Декомпетирајте ги молекулите во боја за домашна употреба за жолти заб?
zoom_in

Стоматолошки заби за белење на заби, LED заби Белење на ладното светло прилагодување на аглите Декомпетирајте ги молекулите во боја за домашна

DEN 865.60

Стока
check Во продавницата

Широко користете : LED машината за белење на забите усвои нежен и лесен дизајн, со 10 LED цевка за да обезбеди силна ладна светлина, која е погодна за употреба на домашна и стоматолошка болница Подобрување на бојата на забите : ЛЕД -светлината за белење на забите може да го подобри обезбојувањето на забите предизвикана од пушење, кафе, чај, црвено вино, вродено, генетско и лекови. Флексибилна цевка : Машината за белење на забите усвоен Флексибилен дизајн на гушавост, овозможувајте лесно да се прилагодите за белење на забите со различни агли, што е лесно да се работи. Безбедно за употреба : Заби за белење на забите со мало, па дури и осветлување, што е безбеден и сигурен метод на белење на забите, без никакви несакани ефекти. Принцип : Светилка за белење на забите со употреба на наночестички и својства на фото -композиција, максималниот H2 O2 се активира за кратко време за да навлезе во заби и да се распаѓа молекулите на бојата. Принцип : Светилка за белење на забите Со употреба на наночестички и својства на фото -композиција, максималниот H2 O2 се активира за кратко време за да навлезе во заби и да ги распаѓа молекулите во боја. Подобрување на бојата на забите : ЛЕД -светлината за белење на забите може да го подобри обезбојувањето на забите предизвикана од пушење, кафе, чај, црвено вино, вродено, генетско и лекови. Флексибилна цевка : Машината за белење на забите усвоен Флексибилен дизајн на гушавост, овозможувајте лесно да се прилагодите за белење на забите под различни агли, што е лесно да се работи. Безбедно за употреба : Заби за белење на забите со мало, па дури и осветлување, што е безбеден и сигурен метод на белење на забите, без никакви несакани ефекти. Широко користете : LED машината за белење на забите усвои нежен и лесен дизајн, со 10 LED цевка за да обезбеди силна ладна светлина, која е погодна за употреба на домашна и стоматолошка болница.

Item Type:
Teeth Whitening Light
Material:
ABS
Advantage:
1. Specific wavelength and high density light speed catalytic whitening gel.:
2. 10 LED tubes emit high strength cold blue lighting with output power of 6000MW/CM2.:
3. New power supply mode, even in some cities and places with voltage changes, can ensure stable output and time continuous work.:
Voltage:
110-240V
Whitening Time:
Irradiation 2-3 times per course, 10-15 minutes each time.
Application:
Adhesion of external pigments (tobacco, coffee, cola, etc.) :
Endogenous pigmentation (mild tetracycline teeth etc.) :
Dental fluorosis:
Congenital uneven tooth color :
Suitable for unknown cause of the black and yellow tooth surfaces:
How to Use:
1. Power on, turn on the machine.:
2. The machine enters the standby state after a buzz. Position 1 displays a blinking 20.:
3. Press Up/Down Time to adjust the operation time, ranging from 1 to 20 minutes.:
4. After pressing the Start button, the alarm sound will sound, the terminal light guide will emit strong blue lighting, and the time will be :

Поврзани производи..