• Свеж
Xunyee 27 парчиња симпатична мачка везена шепа за лепенки железо на шепа на шепа DIY ткаенина за шиење на закрпи за облека фустани фармерки капачиња кошули јакни ранец д?
zoom_in

Xunyee 27 парчиња симпатична мачка везена шепа за лепенки железо на шепа на шепа DIY ткаенина за шиење на закрпи за облека фустани

DEN 111.84

Стока
check Во продавницата

Доволно количество за употреба : Овој пакет вклучува 12 парчиња мачка со шепа и 15 парчиња мачки лепенка, богатите количини се доволни за да ги задоволат вашите секојдневно користење и менување на потребите, можете да ги споделите и со вашиот пријател или семејство Цврсти и долготрајни : Овие закрпи за облека главно се изработени од квалитетен полиестер, не е лесен за кршење или избледување, квалитетни материјали и занаетчиски обезбедуваат убава издржливост, што ги прави погодни за долгорочно користење. Исклучителен и симпатичен дизајн : Ова железо од мачка со мачка на лепенка е дизајнирана со прекрасна шема на мачки и шема на мачки, стилски и нежен, што ќе ве натера да изгледате попривлечно и да ви донесе убаво расположение. Едноставно за работа : Може да се пеглате или да шиете на овие закрпи за облека според вашата сопствена состојба, задниот дел од нив е обложена со лепак; Ве молиме, загрејте го железото и контролирајте ја температурата пред да пеглате. Широк спектар на примена : Нашата мачка шепа железо на закрпи може да се примени за фармерки, фустани, кошули, торби, капи и ранци, кои се идеални избори за декорација за облеката, ќе додадат неколку слатки елементи на облеката. Доволно количество за употреба : Овој пакет вклучува 12 парчиња мачка со шепа и 15 парчиња мачки лепенка, богатите количини се доволни за да ги задоволат вашите секојдневно користење и менување на потребите, можете да ги споделите и со вашиот пријател или семејство. Цврсти и долготрајни : Овие закрпи за облека главно се изработени од квалитетен полиестер, не е лесен за кршење или избледување, квалитетни материјали и занаетчиски обезбедуваат убава издржливост, што ги прави погодни за долгорочно користење. Исклучителен и симпатичен дизајн : Ова железо од мачка со мачка на лепенка е дизајнирана со прекрасна шема на мачки и шема на мачки, стилски и нежен, што ќе ве натера да изгледате попривлечно и да ви донесе убаво расположение. Едноставно за работа : Може да се пеглате или да шиете на овие закрпи за облека според вашата сопствена состојба, задниот дел од нив е обложена со лепак; Ве молиме, загрејте го железото и контролирајте ја температурата пред да пеглате.

Поврзани производи..