• Свеж
Кученце Милано Спорт Зависник Водоотпорен Ајлајнер-Совршен За Пролет И Лето - Спорт И Отпорен На Пот - Инстант Исплата На Боја-Интензивно Пигментиран-Долготраен-002 ?
zoom_in

Кученце Милано Спорт Зависник Водоотпорен Ајлајнер-Совршен За Пролет И Лето - Спорт И Отпорен На Пот - Инстант Исплата На Боја-Интензивно

DEN 282.88

Стока
check Во продавницата

ЖИВОТ-ДОКАЗ ЛАГЕР Нашиот интензивно пигментиран ајлајнер може да ја надмине секоја бура. Спортската, отпорна на пот и водоотпорна формула се лизга право врз очите и останува на своето место. Поставата е отпорна на дамки, што ја прави идеална за секојдневно носење. КРАЈНАТА ЛАГЕР ЗА ДЕФИНИЦИЈА. Нашиот ајлајнер е совршен ајлајнер за вашите секојдневни потреби. Создава линија која е прецизна и нејзината боја е дефинирана и ултра пигментирана. Неговата текстура е течна, мазна и се суши многу брзо. ИНТЕНЗИВНА КОНЦЕНТРАЦИЈА НА БОЈА. Високо концентрираниот интензивен пигмент во боја на овој ајлајнер непречено се лизга. Формулата е богата со пигмент за да се избегне лепливост и е дизајнирана да обезбеди процесот на апликација да биде беспрекорен и лесен. ИНТЕНЗИВИРАЈТЕ ГИ ОЧИТЕ. Нашиот ајлајнер дава длабочина и лесно ги засилува очите. Нагласете ги вашите најмоќни карактеристики со нашиот стручно формулиран молив за очи. Совршен за подобрување на погледот и зголемување на примамливата привлечност. КУЧЕНЦЕ Милано-ПРОИЗВЕДЕНО ВО ИТАЛИЈА. КУЧЕНЦЕТО Милано е за креативност, дизајн, трендови и убавина "Произведено во Италија". Откријте ја нашата комплетна палета на луксузна шминка, нега на кожа, комплети за убавина и производи за нега на сонце. Совршен за секоја пригода, голема или мала.

Поврзани производи..