• Свеж
5 Облоги За Усни Кармин Со Мелем За Усни Шминка Кадифе Долготраен Водоотпорен Сјај За Усни Со Висок Пигмент Отпорен На Усни И Издржлив Кармин За Млади Девојки Непог?
zoom_in

5 Облоги За Усни Кармин Со Мелем За Усни Шминка Кадифе Долготраен Водоотпорен Сјај За Усни Со Висок Пигмент Отпорен На Усни И Издржлив Кармин За

DEN 80.48

Стока
check Во продавницата

Совршен За Различни Прилики, Како Што Се Запознавање, Забава, Свадба, Бар, Топка, Кампување, Канцеларија, Училиште Или Дневни Шминки Ако Имате Било Какви Прашања. Ве Молиме Контактирајте Не На Време, Ние Ќе Ви Служиме 24 Часа На Ден. За Секого,Без разлика дали Сте Дама или Сте Студент,без разлика дали Сте Почетник За Шминка или Шминкер.Можете Да Го Изберете Овој Производ. Совршен Како Подарок Испраќа До Љубовник, Семејство и Пријатели Кога Ноќта на Вештерките, Божиќ, Денот На Вљубените, Роденден и Друг Фестивал!. Карминот Има Нежен Изглед, Лесен И Компактен, Лесен За Носење, Може Да Ги Создаде Вашите Усни Во Секое Време, Насекаде, Секогаш Да Одржува Убава И Шармантна Шминка За Усни, Лесна За Употреба, Лесна За Ракување Дури И За Почетници. 5 Облоги за Усни Кармин Со Шминка За Мелем За Усни Кадифе Долготраен Водоотпорен Сјај За Усни Со Висок Пигмент Отпорен На Усни И Издржлив Кармин За Млади Девојки Непогрешлив Кармин Со Шминка За Мелем За Усни Кадифе Долготраен Водоотпорен Сјај За Усни Водоотпорен И Издржлив Кармин За Млади Девојки Материјал : залепете Боја : како што покажува сликата, (Поради На Разликата Помеѓу Различни Монитори, Сликата Може Да Има Мала Разлика Во Бојата. ве молиме бидете сигурни дека не ви пречи пред да нарачате, Ви Благодариме!) Тежина на пакетот : 25гр големина На Пакетот : 11, 5х2х2см, (ве Молиме дозволете грешка од 1-3мм поради рачно мерење.

Поврзани производи..