• Свеж
Комплет за ламиниране за веѓи Permainia , Комплет за лифт за лифт суровост бесплатен комплет за веѓи Перм ги вклучува сите алатки и додатоци за трепки за трепки за нави?
zoom_in

Комплет за ламиниране за веѓи Permainia , Комплет за лифт за лифт суровост бесплатен комплет за веѓи Перм ги вклучува сите алатки и

DEN 319.84

Стока
check Во продавницата

Tearlycurl Трепките и дебелите прелистувачи - Комплет за кревање на трепки и комплет за ламиниране на веѓите ефикасно ги прави очите да изгледаат помлади и посветли, вашите прелистувачи ќе изгледаат поцелосни и подебели, кадрици со камшик траат до 6 недели и се бесплатно за одржување ✨Gentle и не-иритирачки : Нашиот комплет за ламинирање на ламиња за ламиња LVL и веѓите е направен од премиум не-иритирачки состојки кои нема да им наштетат на трепките, веѓите или кожата, да ги чувате вашите скапоцени очи безбедни. Природните состојки ќе ги хранат вашите природни трепки, осигурувајќи се дека остануваат здрави. Совршено за различни прилики во затворен и на отворено. ✨2 Во 1 комплет - Нашиот комплет може да се користи на трепките или веѓите, прирачникот има упатства за работа на соодветниот јазик, тој е многу удобен, сет што ве задоволува сакате да го сакате двојниот ефект на перм и ламинација на веѓите. Одлични резултати, до 8-10 употреби на комплетот за перми за камшик/веѓи. Commentsveran и без суровост-Комплетите за лифт за лифт за лифти за лифт се целосно без суровост и веган, со нежна и нежна формула. Исто така, содржи суштински колаген и маслиново масло, трепки за поправка на двојна заштита и веѓи за нега. ✨ Задоволство на околината : Секој пакет вклучува детални упатства за апликација за да се обезбеди лесна примена и сигурни резултати за максимално задоволство. Искористете од нашиот комплет за перминг на трепките и комплетот за кревање на веѓите, нема да ве разочараме. Функција : Омекне трепки. Време на трепки : 8-12 минути. Време на веѓа : 5-7 минути.

Поврзани производи..