• Свеж
Зоолошката Градина луни Привремени Маркери За Тетоважа За Кожа, 4 Маркери За Тело + 10 Мали Матрици За Тетоважи За Деца И Возрасни, Двојни Пенкала За Тетовирање Права?
zoom_in

Зоолошката Градина луни Привремени Маркери За Тетоважа За Кожа, 4 Маркери За Тело + 10 Мали Матрици За Тетоважи За Деца И Возрасни, Двојни

DEN 223.20

Стока
check Во продавницата

ЗАДЕБЕЛЕНА УМЕТНОСТ НА ТЕЛОТО е на дофат на раката Со Маркери За Кожа Во Зоолошката Градина Луни Создадете живописни привремени тетоважи кои ќе ги надополнат облеките за косплеј, Костимите За Ноќта на Вештерките или само за забава. Вклучува лесни за употреба матрици. ПРИВРЕМЕНИОТ КОМПЛЕТ ЗА ТЕТОВИРАЊЕ од 14 ПАРЧИЊА вклучува 4 пенкала за уметност на телото безбедни за кожата и 10 мали привремени матрици за тетовирање. Метално сребро, метално злато и 2 црни маркери на полноќ ви овозможуваат да создадете привлечна уметност на телото. МАСТИЛОТО ОД КОЗМЕТИЧКИ степен во нашите маркери за тетоважа за кожа е привремено, нетоксично и не иритирачко. Задебелени маркери за уметност на телото ги красат рамената, рацете, телињата и грбот користејќи мастило што се мие со сапун и вода. ЛЕСНИТЕ за УПОТРЕБА матрици за лупење и лепење го прават ветре за пополнување на дизајни со широки врвови на нашите пенкала за тетовирање за кожа. Откако ќе се исуши мастилото, излупете ја матрицата за повеќекратна употреба и додадете сложени детали со фините врвови. Комплетите за привремени пенкала ЗА ЗАБАВА за сите прават прекрасни подароци за тинејџерки и момчиња, како и за возрасни. Тие се задолжителни додатоци за додатоци за косплеј и се одлични активности за деца со дождливи денови. ЗАДЕБЕЛЕНА УМЕТНОСТ НА ТЕЛОТО е на дофат на раката Со Маркери За Кожа Во Зоолошката Градина Луни. Создадете живописни привремени тетоважи кои ќе ги надополнат облеките за косплеј, Костимите За Ноќта на Вештерките или само за забава. Вклучува лесни за употреба матрици. ПРИВРЕМЕНИОТ КОМПЛЕТ ЗА ТЕТОВИРАЊЕ од 14 ПАРЧИЊА вклучува 4 пенкала за уметност на телото безбедни за кожата и 10 мали привремени матрици за тетовирање.

Поврзани производи..